MARIBORSKA DROGART INFO TOČKA NA NOVI LOKACIJI!

1. junij 2018|Novice|Aktualno|Obvestila

Selimo se na Jurčičevo 8 v center mesta Maribor!


Dragi naši!

 

Naslednji teden je za DrogArt in DrogArtove sodelavce prav poseben. V Mariboru namreč vzpostavljamo novo infotočko na Jurčičevi ulici 8 v centru mesta Maribor, kjer urejamo še zadnje potrebne stvari, preden jo odpremo za vas.

Ob tem prelomnem trenutku bi se radi zahvalili kolegicam in kolegom iz Infopeke, ki so nam dve leti velikodušno nudile prostor, za ves njihov vložen trud in kolegialen odnos – zdravi in živi bili! Zdaj pa na svoje….na novo lokacijo in novim zmagam naproti!

 

Na novi lokaciji nas najdete od srede, 6. junija, dalje, vsak dan od srede do petka med 14.00 do 18.00. V tem času lahko pridete po naše info materiale ali pa se pridete pomenit o tveganjih, povezanih z uporabo drog. Prav tako pa je v tem času možen tudi sprejem vzorcev za laboratorijsko testiranje.  

 

Veselimo se novih izzivov, svežega vetra in dobrih ljudi s katerimi se bomo srečali v Mariboru, v Pomurju in na Koroškem koncu, kjer se v prihodnje z novimi močmi potrudimo, da vas s terensko ekipo obiščemo na čim več partijih.

 

Vsi organizatorji dogodkov, ki bi želeli gostiti naše terence, ste lepo vabljeni, da si preberete kratek opis našega dela ter kontaktirate mariborskega koordinatorja Nejca za več informacij (nejc.birsa@drogart.org). Prav tako se nanj obrnite vsi zainteresirani za mladinsko delo v omenjenih regijah.

 

Se vidimo!