Mesečne novičke - Mladinska postaja Moste


Spoznavanje volilnega telesa, klepet s kandidati in kandidatkami za poslance in poslanke... V MPM se bo odkrivalo tisto, "kar se mene itak ne tiče", "eh, to je kr neki", "koga briga, če grem na volitve al ne - itak bo vse isto"... Pozanimajte se in prevzemite odgovornost s tem, da se izobrazite, se pogovorite, spoznate in nato odločite, da boste opravili državljansko dolžnost. Poleg tega vabi tudi Informator ter Združenje Sezam na različne dogodke.


Ja, prav ste prebrali ...
Ker je mesec volitev, naj bo tudi program v MPM-ju tako obarvan.


Spoznavali bomo čudesa volilnega sistema, poklepetali s kandidatkami in kandidati za poslanke in poslance o pomembnosti področja mladinske politike ter z "Danes je nov dan", Parlameter pogledali, kaj so v zadnjem mandatu poslanke in poslanci delali, kolikokrat so predlagali spremembe, katere besede so uporabljali ipd. Mesec pa bomo zaključili s Kratki film in revolucija - danes? 

Volim, torej sem! 

 

INFORMATOR za tvoj prosti čas v maju vabi na:
Klik! - http://www.postajamoste.si/?page_id=1731&preview=true

 

Združenje SEZAM vabi v mesecu maju na različne dogodke za tako najmlajše kot tudi starejše. Le kaj bo to? Več o dogodkih najdeš na povezavi: http://www.postajamoste.si/?page_id=1722&preview=true

Prenova več kot uspela!  Prostori v mladinskem centru Mladi zmaji Šiška so novi in šik. Hvala za zaupanje in vsem mladim izvajalcem ter prostovoljcem za odlično opravljeno delo.

V mesecu maju pa se odpravljamo v mladinski center Legebitra, kjer bomo tudi zavihali rokave.
Več na: https://www.facebook.com/events/998628333619479/

Vabljen/a na pomoč! ;)