ČAROBNI FESTIVAL V ZAGREBU #WELOVESOUND NAJAVIL DRUGO IZDAJO


Čarobni festival v Zagrebu #WELOVESOUND, kakor so ga po prvi izdaji imenovali obiskovalci, najavlja letošnjo izdajo za 02.06.2018 na velikem jezeru Jarun. Koncept festivala je sinergija vrhunske urbane glasbe in kvalitetnega zvoka, več izkušenj in prostorske ureditve, ki nas vodi na nepozabno potovanje.


SVETOVNA DJ ZVEZDA RICARDO VILLALOBOS JE PRVI POTRJENI  IZVAJALEC

 

Facebook // Event // Instagram // Vstopnice

 

 Ricardo Villalobos ima posebno mesto na svetovni sceni elektronske glasbe. Poznan je po svojih osebnih DJ setih, kateri se lahko definiramo kot vožnja skozi različne žarne elektronike in različne vremenske periode. Mnogim DJem in producentom po svetu Ricardo predstavlja večno inspiracijo, a obiskovalcem pa nepozabno izkušnjo v kvalitetni glasbi. Zraven  Ricarda Villalobosa bodo nastopili še svetovno poznani DJi, talentirani domači akterji, katera imena vam izdamo kmalu.

Jezero Jarun, njegov južni del zraven rokometnega igrišča na pesku, je idealna lokacija obkrožena z zelenjem, a vseeno dostopna iz vseh strani in z vsemi prevoznimi sredstvi. Obiskovalce bo od vhoda na jezero Jarun vozil mini bus.  Festival se to junijsko soboto prične ob 19.uri s sončnim zahodom in traja do 5.00 zjutraj. Željnim plesa še v sončni vzhod je na razpolago after party v klubu The Best.

Festival #WELOVESOUND  sodeluje z občino Zagreb. #WELOVESOUND organizira izkušena ekipa katera stoji za Sonus festivalom, ki je drugo leto že zapored imenovan za najboljši festival na Hrvaškem.  In eden najboljših svetovnih festivalov, ki na otoku Pag gosti deset tisoč mladih ljudi željnih zabave. Zraven vrhunskih DJev in produkcije, ki te pusti brez daha, festival kateri od prejšnjega leta širi dobro vibracijo se širi junija v Zagreb.

Trenutno so v prodaji early bird vstopnice po nižji ceni na spletni strani: http://we-love-sound.com/tickets/

Za več informacij nam sledite na:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/