NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF


Preveri, kaj se bo dogajalo v Mariboru!DRUŠTVO ZA KULT
URNE DEJAVNOSTI
ALTERNATIVNA GLASBENA DELAVNICA GUSTAF
MARIBOR
Ob železnici 16      2000 Maribor          Slovenija
Davčna št.: 11453419

 
---

sreda / december 20 / 2017 / 18:00
Ob že tradicionalnem Dnevu brez stave bomo izvedli humanitarni koncert mladih mariborskih rock skupin pod delovnim naslovom: IGRAJ NA KITARO, NE NA SREČO!
WHISKEY WILDCATS
Tilen Herinek - bass kitara, vokal
Matic Potočnik - bobni, vokal
Patrik Siranko - ritem kitara
Anže Zupančič - solo kitara
METER OGRAJE
Boštjan Vodnik - vokal
Kaja Ševeček - vokal
Miha Pliberšek -kitara
Timotej Vidovič - kitara
Renato Leš - bas
Martin Kramberger - bobni
Dogodek se izvaja v okviru programa ozaveščanja mladih in širše javnosti o tveganjih pri igranju iger na srečo in negativnih posledicah pretiranega igranja, ki nosi ime " Ne zakockaj svoje prihodnosti". Pred koncertom in v odmoru med koncertoma bomo na velikem platnu vrteli video prispevke, ki so jih na naš nagradni natečaj za kratke filme ozaveščanja o tveganjih pri igrah na srečo v zadnjih letih poslali mladi iz vse Slovenije. Predvajali bomo tudi nekatere druge kratke filme, ki ozaveščajo o igrah na srečo. Na ta dan bomo mladim v uporabo predali tudi povsem prenovljeni spletni portal brezplačne in anonimne spletne pomoči za mlade s težavami, ki so posledica iger na srečo - www.mladihazarder.si.
 
Vstop prost!

Inline image 1

---

četrtek / december 21 / 2017 / 13:00
25. GUDSTAF MARKET
Juhej, zima ze kaze zobe in cas je za ..... tadadtam ZIMSKI Gudstaf Market! V tokratni paket smo natlacili obilo pomaranc, limon, klinckov, cimeta in pa dobrega vina, ki vas bo prijetno pokuhano pricakalo pri vhodu v dvorano Gustaf, postrezeno z najvecjim nasmehom, ki ga premore Ciko, v zameno za prostovoljni prispevek.
V dvorani vas bo pricakalo zivahno sejemsko dogajanje, razlicne stojnice, ki vam bodo ponujale knjige, obleke, zacimbe, darila, misticne stvari, disece zadevice, rabljene stvari in se pa se pa se pa se. In ko boste utrujeni od vseh ze prejetih drazljajev, vas bo navdusil se nastop pevskega zbora APZ Pekarna in tudi GUDSTAF MRAZ, prijatelj, bratranec v nevemveckaterem kolenu dobrega starega Dedka Mraza in zdaj ze tradicionalni obiskovalec Zimskega Gudstaf Marketa. Brez skrbi, tudi Gudstaf Chef bo z nami. Palacinke, veganska corba za prazne in utrujene trebuhe bodo poskrbele za nadaljevanje praznicnega sejmovanja.
 
Vstop prost!
 
Inline image 2
 
---

sobota / december 23 / 2017 / 22:00
Tokrat bomo na eventu gostili Avoider-ja, neurofunk DJ-ja in producenta, ki sliši na ime David Service in prihaja iz Belfasta, Severne Irske. S produkcijo je začel 2012, mu je kolega pokazal osnove programa Ableton Live. V začetku 2016 je Avoider podpisal za Black Inferno Records USA, kjer je releasal več svojih komadov. S producentoma, ki ju je spoznal preko založbe, našim Avehom in Sephiroth - dnb pripravljajo nekaj novega v letu 2018. Na začetku letošnjega leta je David stopil v kontakt z založbo Abducted LTD, in tudi izdal svoj komad ’A World Like Ours’ na njihovem Next Gen V3 LP-ju. Za dnevno dozo drum & bassa bodo poskrbeli domači Bass Fightersi: Aveho, Kryptønite, Spencah in Dominus Diaboli. Se vidimo na flooru!
.:: Avoider (IRE) ::.
(Abducted LTD/Black Inferno Records USA)
https://soundcloud.com/avoiderni
.:: Aveho ::.
(Critical Bass Recordings/Black Inferno Records USA/Bass Fighters)
https://soundcloud.com/aveho
https://www.mixcloud.com/aveho/
.:: Kryptønite ::.
(Bass Fighters/Tricky PARTY)
https://soundcloud.com/liquidkrypt
.:: Spencah ::.
(Bass Fighters/K4DNB)
https://www.mixcloud.com/jean_spencer/
.:: Dominus Diaboli ::.
(Bass Fighters)
https://www.mixcloud.com/DominusDiaboli/
.:: Divergent Society ::.
https://www.mixcloud.com/DivergentSociety/
Prispevek: 7€
Inline image 3
---
 
Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-
Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.