Sonus nagrajen z nazivom najboljši hrvaški festival


Zaključilo se je nagradno tekmovanje Ambasador, na kateri je sodeloval festival Sonus in že drugo leto zapored osvojil prestižno nagrado za najboljči festival na Hrvaškem. V isti kategoriji so bili prav tako nominirani festival Ultra v Splitu, Dimensions v Puli, Outlook festival v Puli in Love International v Tisnu.


Sonus festival se bo leta 2018 odvijal od 19. do 23. avgusta, nakup za festivalsko vstopnico po ugodno ceno je mogoč na spletni Entrio online trgovini. Festivalska vstopnica vključuje vstop v klube Papaya, Aquarius in Kalypso na plaži Zrče tekom 5 dni in 5 noči in afterparty.

Sonus festival vsako leto gosti smetano svetovne elektronske glasbe, ki trenutno polnijo največje festivale in klube po celem svetu. Nastopi Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, so samo od nekaterih imen, katere ste imeli možnost slišati na festivalu Sonus v letu 2017.

V organizaciji Sonus ekipe je tudi novi mednarodni festival WE LOVE SOUND Zagreb, ki se bo leta 2018 prav tako odvijal na Hrvaškem, natančneje v mestu Zagreb, že drugo leto zapored. Za več informacij sledite Sonus in  WE LOVE SOUND na socialnih omrežjih.

 

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Early bird vstopnice za domače obiskovalce: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2018-4520

 Sonus festival 2017 After movie: https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/10155743351734289/