NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF


Preveri, kaj se bo dogajalo v Mariboru!DRUŠTVO ZA KULT
URNE DEJAVNOSTI
ALTERNATIVNA GLASBENA DELAVNICA GUSTAF
MARIBOR
Ob železnici 16      2000 Maribor          Slovenija
Davčna št.: 11453419
phone: +386 30 413 088

---
 
četrtek / november 2 / 2017 / 20:30
CIKEL BLUE PLANET : IGOR MATKOVIĆ QUINTET - STATE OF KU
V goste nam prihaja vrhunski trobentač ter eden vodilnih slovenskih glasbenikov in skladateljev s projektom, ki nedvomno sodi med najboljše izdelke, kar smo jih v zadnjih nekaj letih dobili na prodajne police. Po albumih Sonic Motion in Long Distance Journey (pri slednjem je sodeloval tudi poljski pianist Marcin Wasilewski) Matković tokrat h glasbi pristopa z novega gledišča. Na novem albumu, ki je lani izšel pri ZKP RTV Slovenija predstavlja nove skladbe in zvočne strukture, osnovane v jazzu ter ambientalni, prosto improvizirani glasbi in elektronsko obdelanih zvokih. Matković je za svoj kvintet pritegnil vrhunske slovenske glasbenike, delujoče v različnih glasbenih kontekstih, ter jih povezal v osvežujočo in zanimivo oblikovano celoto.
 
Prispevek: 8€, dijaki: prost vstop!
 
Inline image 1
 
---
 
petek / november 3 / 2017 / 21:00
Eden izmed zadnjih DOM koncertov bo postregel z avstrijskimi death-thrash metalci DARKFALL, kateri prihajajo prvič v Maribor. Support pa jim bodo dali naši thrasherji MOSHEAD! Čas se počasi izteka, zato pridite v čimvečjem številu. Ne boste razočarani!
 
Prispevek: 5€
 
Inline image 2
 
---
 
sobota / november 4 / 2017 / 23:00
Tricky se vrača na oder mariborskega Gustafa. Tisti, ki ste njegov prvi party zamudili, imate novo priložnost spoznati vzhajajočo mariborsko party legendo! Kot se za Tricky Party spodobi, bo noč polna top glasbe, dodelane odrske tehnike in najboljše množice pod stroboskopom. Tokrat vas vabimo na jump up night, da skupaj preživimo eno najbolj hard noči v zgodovini mariborskih partyjev!
Tokrat vam bodo domači virtuozi postregli z ritmi, ki jih izpod njihovih prstov niste vajeni. Obljubljajo posebno Jump Up poslastico, po kateri si boste prste lizali do naslednjega Tricky eventa! Za češnjo na vrh smetane bo poskrbel avstrijski DJ Disrupted, ki bo s svojimi bangerji zatresel temelje Gustafa!
Celoten večer bo popestril avstrijski MC Critical G, legenda iz Fresh kruja, ki bo postregel z najslajšimi rimami in tekočim flowom. Jump Up Night bo začinil z magijo, ki publiko začara, kot se za Tricky Party spodobi!
////LINE UP - Gustaf - Hosted by MC Critical G
[Jump Up]
..: Disrupted :..
(AUT)
..: Nvadrz :..
(SLO)
..: Kryptønite :..
(Bass Fighters)
..: Neckbreakerz :..
(Bass Fighters)
..: Theejay :..
(Bass Fighters)
 
Prispevek: 5€
 
Inline image 3

---
 
Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-
Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.