Rezistenca: Alternativno brucovanje

28. september 2017|Novice|Obvestila

Če si se že tudi ti naveličal/a klasičnih brucovanj, ali pa če bi le želel/a spoznati še kako drug plat študentskega življenja, se nam pridruži v četrtek, 5. 10., v Centru Slovanskih kultur France Prešeren (bivši KUD France Prešeren), od 15:00 naprej, na Rezistenci: Alternativnem brucovanju! Prisotna bo tudi DrogArtova terenska ekipa!


Bruc/ka, študent/ka!

Začenja se novo študijsko leto, z njim pa tudi poplava pozivov, vabil, letakov, informacij o najboljših žurih, najboljši hrani na bone, najcenejših tečajih in še in še. Ljubljana je spet postala središče oglaševanja produktov in storitev mladim. Ob tem pa je v teh dneh Ljubljana polna tudi raznoraznih brucovanj, ki so pospremljena s preveč predvajanji Despacita in najmanj tremi balkanskimi hitovi preveč.

Nekje v tej poplavi reklam in, bodimo iskreni, kmalu dolgočasnih identičnih zabav, smo tudi mi/e. Tisti/e, ki reklame ne le jezno zavračamo, ampak razmišljamo in se pogovarjamo o njihovi vlogi v naši družbi. Tisti/e, ki študentov/k ne razumemo le kot potrošnikov/ic, ki jim/nam je treba prodati čim več vsega, ampak ki v mladih vidimo skupino ljudi, ki smo sposobni/e radikalno vplivati na svet, v katerem živimo. In se ob tem imeti fajn.

Če si se že tudi ti naveličal/a klasičnih brucovanj, ali pa če bi le želel/a spoznati še kako drug plat študentskega življenja, se nam pridruži v četrtek, 5. 10., v Centru Slovanskih kultur France Prešeren (bivši KUD France Prešeren), od 15:00 naprej, na Rezistenci: Alternativnem brucovanju!

DNEVNI RAZPORED (spremljaj ta dogodek za opise dogajanja, ki jih dodamo kmalu):

15:00 Predavanje

16:00 Predstavitve alternativnih kolektivov

17:00 Okrogla miza

19:00 Večerja

20:00 Okrogla miza

22:00 Koncert + DJ program

Se vidimo!