NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF

12. september 2017|Novice|Obvestila

Glej, poglej si, pa idi pogledat! :)


četrtek / september 14 / 2017 / 11:00
7 UR NA MINUTE
Vabljeni na konferenco "Sedem ur na minute" (Premislek mladinskega dela), ki se bo zgodila v četrtek, 14. 9. 2017, med 11. in 18. uro v Kulturnem centru Pekarna (dvorana Gustaf) v Mariboru. Na sedemurni video beleženi konferenci želimo z dejavnimi in mislečimi mladinskega polja oceniti razvoj mladinskega dela in dela z mladimi v Sloveniji. Skozi dva »paketa« povabljenih gostji_ov govoriti, skozi uprizarjano in na minute »rezano« razpravo hočemo izpovedati naša videnja stvarnosti in sooblikovati obrise smiselnega.
 
Več o programu:
 

---
 
petek / september 15 / 2017 / 22:00
Štirje člani, Simon (vokal), Boštjan (kitara), Marko (bobni) in Peter (bas), redno jih spremlja tudi tonski mojster Babo, so še vedno najboljši koncertni rock godci domovine, ki nas kot izvozni kulturni artikel pogosto predstavljajo tudi širom sveta. V skoraj dvajsetih letih delovanja ustvarjajo svojevrstno rock punk jazz reggae mešanico, kar se sliši tudi na njihovi zadnji, četrti plošči Na domači brjači, izdani leta 2010 pri založbi ZARŠ.
Več na Anini spletni strani:
https://www.facebook.com/anapupedan/
Prispevek: 5€ v predprodaji, 7€ na dan dogodka
Predprodaja kart poteka vsak dan do dneva dogodka v dvorani Gustaf od 17. do 23. ure.
 
---
 
sobota / september 16 / 2017 / 22:00
Po vročem poletju in izčrpajočih festivalih se je iz vseh vetrov Trance Mojo družina le zbrala doma in se okrepila z novimi močmi. Za dodani presežek je Trance Mojo odslej bogatejši s scensko dekorativno frakcijo v UV molu. Za obiranje jesenskih sadežev bodo poskrbeli:
Panchakshara (Trance Mojo, Slo)
Bang Bangal (Trance Mojo, Iran)
Mada Poka (Trance Mojo, YU)
+ Nibiru (Chagadelia / Dancing Dragon)

https://soundcloud.com/nibiru-666
UV Face & Bodypaint garantiran
 
Prispevek: 5€

---
 
Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-
Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.