NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF


Preveri, kaj se bo dogajalo v Mariboru!DRUŠTVO ZA KULT
URNE DEJAVNOSTI
ALTERNATIVNA GLASBENA DELAVNICA GUSTAF
MARIBOR
Ob železnici 16      2000 Maribor          Slovenija
Davčna št.: 11453419
phone: +386 30 413 088

---

petek / junij 2 / 2017 / 23:00
MAGNETIC SHIFT

Čas je za zadnje magnetne premike v letošnji sezoni in hkrati praznovanje 2 obletnice. Nizke frekvence so se po februaru umirile, ionska masa pa je v magnetnem valovanju dosegla negibalno rotacijsko količino, pri čemer je faza dvoletnega sinusnega vektorja za razliko od magnetnega, dosegla nenapovedano in nerešljivo enačbo v matriki. Vse ostale ravninske dele opisuje kvantna teorija polja, kadar pa govorimo o sorazmerju med najnižjimi frekvenčnimi toni in meritvami je jasno, da standardni model povzroča šibke in močne elektrointerakcijske valove iz drugih galaksij. Magnetno polje je pripravljeno na najnižje frekvence spodnjega spektra, ki jih bomo tudi tokrat lahko slišali samo v dvorani Gustaf...
2 Years – 24 Months – 730 Days – 17520 Hours – 1051200 Minutes – 63072000 Seconds!
►Elektromagnetne enačbe bodo računali in potencirali:
SCHWARZMARCT (AUT)
Schwarzmarct is a 21 year old Trap and Drum and Bass DJ/Producer from Innsbruck / Austria. With musical interests such as RL Grime, Templa, Keys N Krates, Neonlight, Bcee, Dimension and The Prototypes, it was almost inevitable that Schwarzmarct found a special groove on the decks. Having gained a lot of support recently, and coming up with his own tracks, it will be very exciting to see what he brings up.
•FB: Schwarzmarct
•SD: https://soundcloud.com/schwarzmarctofficial
►DOPEMINE
•SD: https://soundcloud.com/vanderurh
►SPENCAH
•FB: Spencah
•SD: https://soundcloud.com/spencahbf
►ROCCA

Prispevek: 5€

Inline image 1

---

sobota / junij 3 / 2017 / 23:00
OLDIES GOLDIES

Spet je ta čas v letu, ko se prepustimo starim zvokom tehna, pobarvamo lase in obujemo bafalce. Tokrat v mariborski navezi, ki je že v prejšnjem stoletju tresla tehno hitiče po Pekarni in celi Slovenii ter širše po Evropi. Čas je za reunion... be ready to be shooked !
SHOCKER D
• Bio : ˝Oče˝ slovenske elektronske glasbene scene. Leta ’85 ga je popolnoma prevzel glasbeni val EBM s skupino DAF in drugimi kot so: Front 242, Nitzer Ebb, Die Krupps... Leta ’89 je začel spremljati dogajanje v novi, takrat imenovani ˝Rave˝ sceni, in leta ’91 organiziral prve manjše žure. Leta ’92 stopil za gramofone in postavil temelje elektronske scene. V svoji karieri je organiziral veliko prireditev, in med leti 95 -98 iz Pekarne ustvaril legendo. Gostil je mnoga znana dj-evska imena, ter veliko nastopal doma in v tujini. Istočasno je urejal bookinge za mnoge klube in partyje, in bil resident diskoteke Martin Krpan. Po driveing in pumping ritmih v katerih se je izražala EBM šola, je ustvaril prepoznavni slog. Shocker je v času od leta ’93 do ’99 uspešno nastopal kot house in techno dj. Leta 2003 se je umaknil iz scene, da bi se leta 2007 vrnil na sceno kot soorganizator prvih slovensko odmevnih Oldies Goldies-ov, kjer je združil nastop ˝fotrov slovenske scene˝, dj Umeka, Valentno Kanzyianija in Shocker D. Tokrat se po mnogih letih vrača na kraj zločina ... Pekarno. Pripravite se, lokomotiva prihaja.
BLASH
( Tekknotica )
ALEN
( Underground-Grooves )
• MC: https://www.mixcloud.com/Alencheck
DJ SPLIF
( YinYang, Vezotonik )
• FB: www.facebook.com/DeeJaySplif
• SC: www.soundcloud.com/splif

Prispevek: 6€

Inline image 2

---

Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-
Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.