WE LOVE SOUND ZAGREB FESTIVAL OBJAVIL PROGRAM FESTIVALA


Zagreb je gostitelj novega mednarodnega festivala #WELOVESOUND Zagreb Takeover Weekend. Organizatorji enega od najbolj cenjenih glasbenih dogodkov, Sonus festivala, pričenjajo z novim festivalom, ki bo potekal 02. in 03.06. v Zagrebu. V dveh dneh festivala pričakujejo gostovanja vodilnih svetovnih zvezd elektronske glasbe.


Festival se bo pričel 2. junija z nastopom ene izmed najbolj znanih imen elektronske glasbene scene zadnjih 10 let – Loco Diceom v klubu The Best Venue Hall in s Chris Liebingom v klubu Boogaloo.

 

Veliki open air dogodek se bo zgodil 3. junija na prostoru športnega centra ŠRC Mladost na Savi, s pričetkom točno opoldne, kjer bodo lahko oboževalci kvalitetne elektronske glasbe uživali na lepem junijskem soncu ob zvokih najbolj znanih imen glasbene scene, kot so Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani ter domači Homeboy, Mariano Mateljan in Jogarde.

 

Po koncu dnevnega programa se dogajanje preseli v klube Johann Franck in Opera kjer bodo nastopili Timo Maas, Miguel Campbell in mnogi drugi.

 

Festival se bo končal z afterpartyjem, za katerega bodo zadolženi člani Fuse London kolektiva. V nedeljo, 4. junija bodo tako lahko najbolj zagreti uživali v klubu The Best Venue Hall ob imenih, kot so Archie Hamilton, Enzo Siragusa, Rosska in Mariano Mateljano.

 

V prodaji so vstopnice: https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096

 

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/769761739866249/

 

Za vse novosti, sledite Sonus na socialnem omrežju:  https://www.facebook.com/insoundwetrust

 

FB event: https://www.facebook.com/events/769761739866249/