V Zagreb prvič prihaja LOCO DICE na WE LOVE SOUND FESTIVAL


We Love Sound Zagreb festival // 02. & 03.06.2017. // open air v športnem parku Mladost na Savi, klubi Boogaloo, Johann Franck, Opera, The Best Venue Hall


V Zagreb prvič prihaja na We Love Sound festival Loco Dice. Ta techno DJ in producent rojen v Düsseldorfu, je v samem vrhu svetovne smetane elektronske glazbe sigurno že več kot desetletje. Loco Dice si je ustvaril kariero  in sodeluje z zvezdami kot so Snoop Dogg, Usher, Kelis in mnogi drugi.

 

 Domača publika je imela možnost ga slišati že večkrat na Sonus festivalu, na otoku Pag, ampak v Zagrebu ga bomo imeli pa privilegij prvič slišati na We Love Sound festivalu.

 

#WELOVESOUND festival se bo dogajal 2.in 3. junija v klubih Boogaloo, Johann  Franck, Opera in The Best. Veliki open air party se bo odvijal v športnem parku Mladost na Savi v soboto, 3.junija od 12. do 24. ure. After party pod vodstvom Fuse ekipe bo pa 4.junija v klubu The Best Venue Hall.

 

Na festivalu bodo zraven Loco Dicea, nastopili še Chris Liebing, Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani, Miguel Campbell, Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Felver in mnogi drugi.

 

Sodeč po vseh svetovnih zvedah, ki prihajajo v Zagreb #WELOVESOUND bodo naredile kraj pravo party destinacijo. Festival se bo odvijal v sodelovanju z mestom Zagreb, turistično točko kraja Zagreb in hotelom Sheraton.

 

Vstopnice po promocijski ceni na strani Entrio:

https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096   

 

a več informacij o festivalu na Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/769761739866249/