Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Jackmaster, Homeboy, Felver b2b Jogarde


V petak, 28.4., v Zagrebški klub The Best Venue Hall prihaja Jackmaster – Po izboru publike, drugi najboljši DJ sveta leta 2016


FB event  // Facebook // Instagram // vstopnice

Organizatorji We Love Sound eventov bodo publiko pogostili še z enim gostom. V petek, 28. aprila v goste prihaja mladi britanski DJ kateri je po izboru slušalcev in fanov Resident Advisora izbran za drugega najboljšega DJa leta 2016. Pravtako je bil izbran za najboljšega  DJ in nagrajen kot ’Best DJ’, DJ časopisa Best of British Awards.

Stil tega talentiranega DJa iz Glasgowa se lahko opiše  kot vožnja, od pozabljenih disco pesmi odlično skomponiranih v house in techno glasbo. Jackmaster je do sedaj nastopal v številnih klubih, prav tako na hrvaških festivalih kot so - Sonus festival, Unknown in Dimensions. Zagrebška publika bo pa imela priliko  slišat tega mladega  Britanca kateri s  svojim setom naredi odlično zabavo.

Jackmasterju, bodo družbo delali, DJ kateri ima trenutno naslov v Berlinu –Homeboy, kateri live je navdušil številne oboževalce po celem svetu ter hrvatška DJa Marjan Felver in Jogarde katera bosta nastopila back 2 back.

Nakup kart je mogoč na: https://www.entrio.hr/event/welovesound-jackmaster-flever-b2b-jogarde-homeboy-4125  in prodajnih mestih. Promo karte že od 11 eur.

Za vse informacije nam sledite na spodnjih povezavah:

FB event: https://www.facebook.com/events/1924368201116651/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/