NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF


Preveri, kaj se bo dogajalo v Mariboru!DRUŠTVO ZA KULT
URNE DEJAVNOSTI
ALTERNATIVNA GLASBENA DELAVNICA GUSTAF
MARIBOR
Ob železnici 16      2000 Maribor          Slovenija
Davčna št.: 11453419
phone: +386 30 413 088

---

petek / april 21 / 2017 / 21:30
OVO [ITA] & FUZZ ORCHESTRA [ITA] & THE GHEN [SI]
Muziko OvO je zelo težko katalogizirati, kategorizirati - ni niti noise niti metal, ni niti doom niti punk, ni rock’n’roll, pa vendarle po malem vsebuje marsikaj od naštetega. Zagotovo ni free-, ni avant-, ni improvizacija - OvO sta kratko malo neumestljiva! OvO s svežim albumom Creatura nadaljuje in poglablja raziskovanje na temo, kako zmes med udarno muziko in elektrofonijo podati čimbolj naravno in osebno - na sceni sta že 18 let, ves ta čas tudi kot dovolj skrivnosten objekt, že drugič v dvorani Gustaf!
http://ovomusic.bandcamp.com/
Fuzz Orchestra mešajo heavy rock zvoke s fluxusom analognih zvokov in pripovednim večplastnim naraščanjem, ki jih ustvarjajajo govorni vzorci, izposojenih iz starih filmov in dokumentarcev. Veliko pozabljenih mojstrovin se najde v neskončnem morju kulturne produkcije iz preteklosti in nekateri njihovi glasovi so danes še vedno veljavni. Heavy Soundtracks!
http://www.fuzzorchestra.it/
Zasedba The Ghen je nastala medtem, ko so gradili nov prostor za vaje v Bistrici ob Sotli, fantje pa so si predhodne izkušnje nabirali v različnih drugih zasedbah. Njihov žanr je neopredeljiv, glasbeno se gibljejo po širokem polju udarnih glasbenih praks, v osnovi pa gre za mešanico stonerskega, temačnega rocka, rockerske alternative, psihedelije, indie rocka, grunga, s ščepcem punka in še česa, kar mestoma v njihovo glasbo prinaša pozitivne zvoke.
http://theghen.com/

Prispevek: 5€

Image may contain: one or more people

---

sobota / april 22 / 2017 / 23:00
CODE BLACK
Dobrodošli na temačnem potovanju, kjer bomo noč preživeli v temnih prostorih, temnih oblačilih in ob temnih ritmih... welcome to the dark side :) CODE BLACK !!
VEZTAX
( Vezotonik, Naked Lunch )
https://www.facebook.com/djveztax
https://soundcloud.com/veztax
DJ SPLIF
( YinYang, Vezotonik )
www.facebook.com/DeeJaySplif
https://soundcloud.com/splif
TED RASLOW
www.facebook.com/ted.raslow
https://soundcloud.com/ted-raslow
TION
( iDark Records, Tongut )
https://www.facebook.com/tionchek
https://soundcloud.com/tionchek


Prispevek: 5€

Image may contain: text

---
 
Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-
Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.