Zagreb dobiva novi glasbeni festival #WELOVESOUND


Svetovne Dj zvezde LOCO DICE, TIMO MAAS, CHRIS LIEBING in tINI prihajajo v Zagreb 02. in 03.06.2017.


Zagreb je domaćin novemu mednarodnemu festivalu #WELOVESOUND Zagreb Takeover Weekend. Organizatorji enega od  najcenjenih svetovnih glasbenih dogodkov Sonus festivala, začnejo  novi festival kateri se bo dogajal 02. in 03.06. v Zagrebu. V dveh dneh  festivala pričakujeo gostovanje vodilnih svetovnih zvezd elektronske glasbe. Veliki open air dogodek se bo dogajal na  prostoru sportnega  centra ŠRC Mladost na Savi, a družbo mu bodo delali party-i v vodilnih zagrebskih klubih Johann Franck, Opera, Boogaloo in The Best Venue Hall.

 

Na prvem izdajanju #WELOVESOUND festivala, med drugim prvi potrjeni artisti so DJ zvezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI ter hrvaški DJi Marina Karamarko, Felver, Jogarde. Poznani so za vrhunske DJ-e katere jih spremlja posebna produkcija in zvok. Njihovi nastopi po svetu so rasprodani in oboževalci jim sledijo .

 

Festival kateri z glasbo širi dobre vibracije del prihodka od prodanih kart, katere se lahko od ponedeljka naprej kupijo na Entrio.hr, daruje Znanje na djelu katera zdruzuje obrazni in poslovni svet, pomaga mladim da dobijo praktična znanja in dober uvid v svet gospodarstva.

 

Vec informacij o festivalu najdete na Facebook strani: https://www.facebook.com/insoundwetrust

 

FB event: https://www.facebook.com/events/769761739866249/