Se samo 4 dni nas loci do prihoda Pan-Pota v Zagrebu, enega od najprepoznavnejsih techno duetov


Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Pan-Pot, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj petak, 31.03.2017, klub The Best Venue Hall, Zagreb


We Love Sound dogodki so vsekakor postavili Zagreb na evropsko žurersko mapo. Organizatorji, kateri vsaki mesec gostijo najkvalitetnejša imena elektronske glasbe danes, nadaljujejo z obiski svetovnih zvezd v Zagrebu. Tokrat z enim od najbolj iskanih techno duetov na elektronski sceni. Ta duet, berlinski tandem, Tassilo Ippenberger in Thomas Benedix , sta v zadnjih nekaj letih nastopila na vseh najprepoznavnejših festivalih in v klubih, od Miamija do Ibize. Veliko število oboževalcev sledi njunima nastopoma po celem svetu, a naslednji naslov bo v  Zagrebu, v petek, 31. marca v The Best Venue Hall. Vsakoletni nastopi Pan-Pota na Sonus festivalu na otoku Pag, so ostali v spominu marsikomu, ki jih je imel priliko obiskati – a sigurno bo tako tudi 31. marca, ko bosta svoj prvi nastop obeležila v hrvaški prestolnici.

Družbo jim bo delala Marina Karamarko ter hrvaški DJ in producent, kateri se lahko pohvali z releasi na poznani svetovni etiketi Get Physical - Andrea Ljekaj.

Nakup kart je mogoč na povezavi https://www.entrio.hr/event/sonus-pres-welovesound-pan-pot-marina-karamarko-andrea-ljekaj-3993 in prodajnih mestih. Karte v predprodaji so razprodane. Cena vstopnice je 20 eur (150 kn), a v ponudbi so tudi vstopnice za 6 oseb po ceni od 100 eur (750 kn).

 

Sledite novostim eventov We Love Sound Zagreb na socialnih omrežjih:

FB event: https://www.facebook.com/events/391999384519238/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/