Warehouse ft. D-formation // Cvetličarna, 8.april


Dimas Carbajo, bolje poznan pod imenom D-FORMATION, je lastnik in glavni eksponent skupine BEATFREAK GROUP – poslovnega zavezništva, ki med drugim ponosno vključuje prvo špansko undeground založbo elektronske glasbe, BEATFREAK RECORDINGS, aktivno vse od leta 1997. D-FORMATION je eden izmed bolj spoštovanih umetnikov elektronske glasbe širom sveta...


...o čemer priča petinjdvajset-letna kariera, ki ne pozna geografskih meja. Dokaz o tem je tudi njegov album “MADRID” for YOSHITOSHI (Deep Dish’s label), ki je bil izdan znotraj ene izmed bolj prestižnih kompilacijskih serij v industriji, in je edini španski umetnik, ki se lahko pohvali s tem.
Ko je štel komaj sedemnajst let, je dvakrat zapored osvojil prvo nagrado španskega DMC DJ prvenstva in nesporno začrtal pot svoje kariere kot “megamixer” za mnoga španska mednarodna glasbena podjetja, kar mu je omogočilo, da je s svojimi DMC nastopi kmalu obkrožil celotno državo.
Pri rosnih triindvajsetih letih je izpeljal enega svojih največjih projektov – ustanovil je svojo lastno založbo, imenovano MD RECORDS, ki je predstavljala pravo revolucijo na takratnem trgu elektronske glasbe in je kmalu zaslovela kot najboljša založba s kvalitetno elektrosko glasbo.
Svojo umetniško vrednost za elektronsko glasbo je potrdil tudi s projektom RESOLUTE DISTRIBUTION, ki se je prelevil v eno večjih španskih podjetij za distribucijo plošč in je na ta način poneslo špansko elektronsko glasbo v vsak kot sveta.
Leta 2003 ga je potreba po razvoju svoje profesionalne kariere in glasbenega sloga motivirala k umetniški evoluciji, v okviru katere je razvil D-FORMATION – umetniško ime in način, na kakršnega ustvarja še danes.
Od tega trenutka dalje nadaljuje svoj neomajen vzpon kot DJ in producent ter si vztrajno pridobiva mednarodno prepoznavnost in podporo med ljubitelji Tech in Progressive House-a ter Trance-a. Svoje uspehe pripisuje melodičnim odtenkom in vložkom, ki so prepoznavna značilnost njegovih glasbenih stvaritev, pri katerih je plodno sodeloval tudi z velikani, kot so: Tiësto, Armin Van Buuren, Danny Tenaglia, John Digweed, Hernan Cattaneo in Deep Dish. Tako močne reference so mu odprla vrata prepoznavnih založb, kot so: Sony Music, Virgin Records, EMI, Beatfreak, Tusom, Toolroom, Yoshitoshi, Frequenza, Nervous, Twisted, CR2, Stereo Productions, Monique Musique in Baroque.
Številne nagrade, ki jih je prejel kot DJ in producent, jamčijo za njegovo kvaliteto in veljavo v industriji, v kateri deluje. Trenutno drži 39 mesto na TOP 100 DJ lestvici, ki jo v sodelovanju z vsemi ljubitelji tega glasbenega sloga, kreira čislana revija DJMAG, ki še nikoli ni tako visoko cenila kakšnega izmed španskih elektronsko-glasbenih umetnikov.
Njegov moderen delavnik sestoji iz studijskega ustvarjanja in rednih “tour-ov” po največjih festivalih in dogodkih, kot so: Space, Amnesia, Privilege ozrioma Pacha na Ibizi, Ageha in Womb (Tokyo), Zouk Club (Singapore), Pacha Cielo (New York), Stereo (Montreal), Sirena (Brazil), Ministry Of Sound (London), Paradiso (Amsterdam), Queen (Paris), Pacha Sharm (Egypt), Space (Miami), Avalon (Los Angeles), Space of Sound or Fabrik (Madrid), SOS Club, Cindirella Club, Absolut Club, Feelnet Club (China), Evil Club (Seoul) in Stadium Club (Jakarta), kjer je mesto DJ-a delil s svetovno-znanimi umetniki, kot so: Marco Carola, Carl Cox, John Digweed, Loco Dice, Hernan Cattaneo, Steve Lawler, Dubfire, Nic Fanchulli, Chus & Ceballos, Dave Clarke, Layo & Bushwacka, Sharam, Victor Calderone, Technasia, Michel De Hey, Booka Shade and Umek.
Leta 2014 je prejel ogromno priznanje s strani BEATPORT-a, ki ga je proglasil za enega najpomembnejših umetnikov elektronsko-glasbene industrije v zadnjem desetljetju. O pomembnosti te omembe pričajo imena, ki so stala ob njegovem boku, med katerimi najdemo tudi največje, kot so: Deadmau5, Eric Prydz, Sasha, John Digweed, Nathan Fake, Guy Gerber in Dave Seaman.
_______________________________________________

Line up :

♫D-FORMATION
Official Webside: www.d-formation.net
Facebook:www.facebook.com/DJDFORMATION
Twitter: www.twitter.com/DimasDformation
Instagram: www.instagram.com/dformation
Youtube: www.youtube.com/DFormationTV
TheDl List: www.thedjlist.com/djs/D-FORMATION
Beatport: www.beatport.com/artist/d-formation/3530

♫ DEVIOUS (Warehouse)
https://soundcloud.com/dj-devious-1/devious-house-30117?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook
https://www.facebook.com/deviousPUREhouse/?fref=ts

♫ PETER NIKOLIC (Warm up)
https://www.facebook.com/peternikolich?fref=ts

________________________________________________________


Priporočamo nakup v predprodaji (eventim, petrol,..)
Vstopnina: 10€
Rezervacije miz: info@cvetlicarna.info