Joris Voorn - Kurzschluss 3ER // 18. november


Nizozemski DJ postaja prava ikona Kurzschlussa. Joris Voorn se na veliko željo ljubiteljev elektronske glasbe vrača že tretjo edicijo zapored. Joris v svojih setih mojstrsko prestopa med različnimi žanri, v katerih se mešajo house in progressive ritmi, združuje zvoke sintov, kitare in klavirja, najraje pa razvija klasični detroitski techno, pri čemer se mu klanjajo celo velikani kot so Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier.


Avtor hitov Incident (Myjagi), Goodbye Fly, After the After (z Mobyjem) in Spank the Maid ter priljubljeni mojster remiksov kot so Solomun, SHM, Harry Choo Choo Romero in Lana Del Rey je znan po tem, da razgreva tako underground sceno kot polni velike arenske dogodke, njegovi epski seti pa se znajo zavleči krepko čez sončni vzhod, kar smo izkusili tudi lanskega decembra.

Nizozemskemu elektro mojstru se bodo na odru pridružili še španski DJ Martin Buttrich, ki je svojo glasbeno pot začel v devetdesetih na klubski sceni v Berlinu; Mike Vale, eden od najbolj priljubljenih domačih imen v elektronski glasbi; Angel Anx in pa Stanny Abram, eden od najbolj produktivnih producentov elektronske glasbe pri nas.

VSTOPNICE: http://www.eventim.si/si/vstopnice/joris-voorn-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-915722/performance.html

 

INFORMACIJE:
https://en.wikipedia.org/wiki/Joris_Voorn
https://www.facebook.com/jorisvoorndj/
https://www.residentadvisor.net/dj/jorisvoorn

SUPPORT ARTISTI

Martin Buttrich
https://soundcloud.com/martin-buttrich
https://www.residentadvisor.net/dj/martinbuttrich/dates

Mike Vale
http://www.mikevale.com/
https://soundcloud.com/mikevale

Angel Anx
https://soundcloud.com/angel-anx
https://www.residentadvisor.net/dj/angelanx

Stanny Abram
https://soundcloud.com/stanny-abram
https://www.traxsource.com/artist/41251/stanny-abram