Živa legenda Ricardo Villalobos prvič v Zagrebu!


Po uspešno izvedenem prvem We Love Sound dogodku, bodo organizatorji Sonus festivala sedaj k sebi povabili enega najbol znanih izvajalcev elektronske glasbe. In sicer v legendarno zagrebško diskoteko the Best Venue Hall.


Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Ricardo Villalobos
18.11.2016, klub The Best Venue Hall, Zagreb

 

 Sonus gosti maestra elektronike v Zagrebškem Bestu

 

Ricardo Villalobos je v glasbenih krogih znan po vsem svetu, domači publiki pa še najbolj po zdaj že legendarnih 24 urnih closing after partyih na Sonus festivalu, kjer s svojo ekipo vsakič znova pričara pravo glasbeno popotovanje, ki še dolgo ostane v spominu. Čeprav je gostoval že v vseh delih sveta, ga bo Zagrebška publika slišala prvič.

Čilenec je odraščal v Nemčiji, zadnjih 20 let živi v Berlinu in je na sceni že več kot 25 let! Poleg svojega značilnega glasbenega stila, ki ga je težko uvrstiti v en sam žanr in zelo karizmatične osebnosti, je širši publiki tudi dobro znan po službenem remixu za Depeche Mode, s katerim se lahko pohvali malo producentov na svetu.

Njegovi redni nastopi v klubih kot so Panorama bar/Berghain, Fabric v Londonu, Robert Johnson v Offenbachu in Amnesiji na Ibizi vedno pustijo živahen in nepozaben vtis!

Drugi We Love Sound dogodek v Zagrebu bo ob enem tudi praznovanje 15 letnice obstoja Klubske scene, enega izmed najbolj znanih Hrvaških portalov, ki sledi elektronski glasbi regionalno in globalno!

Ob Ricardu bodo 18.11. nastopili še Ian F. iz Slovenije, eden izmed lastnikov Colours Music in domača podpora Sergej Snooz ustanovitelj Zagrebškega kluba Sirup.

Prodaja kart je mogoča prek Entrio Online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-presents-welovesound-ricardo-villalobos-ian-f-sergej-snooze-3634 in na ostalih prodajnih mestih. Omejeno število early bird kart je trenutno v ponudbi za 20 eur. V ponudbi je tudi paket za 6 oseb za 100 eur.

 

Sledite novostim vezanih na We love sound na socialnih omrežjih:

FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Depeche Mode - The Sinner In Me (Villalobos Mix) https://www.youtube.com/watch?v=XAio7VoD-e4