NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF


Preveri, kaj se bo dogajalo v Mariboru!DRUŠTVO ZA KULT
URNE DEJAVNOSTI
ALTERNATIVNA GLASBENA DELAVNICA GUSTAF
MARIBOR
Ob železnici 16      2000 Maribor          Slovenija
Davčna št.: 11453419
---
 
petek / oktober 21 / 2016 / 22:00
KLUBSKI MARATON 2016
Letos se karavana ustavi v dvorani Gustaf 21. oktobra, ko bodo nastopili:.
MEMOWU
Z vokalnim eskapizmom nove ljubljanske izgubljenosti začinjena bera žmohtnih beatov dvojca Memowu se nevarno ziblje na izmišljenem robu, ki seka polja popularnih in alternativnih glasb. Upočasnjena čutnost, ujeta v vse večjo hiperrealnost osnovnih človeških odnosov, na ramenih elektronskih velikanov iz nekega pozabljenega časa zalaga poslušalca s toplo nesmiselnostjo življenja.
soundcloud.com/memowu
facebook.com/memowu.music/
BLUE TOWN’S RADIO
Iz okolice Ljubljane izhajajoča fantovska trojica se na letošnji maraton uvršča kot edina klasična kitarska godba, ki navdih črpa tako pri bluzovskih kot pri psihoaktivnih izpeljankah britanskega rocka 60. let in 70. let. Ob vpetosti v surove in polne basovske riffe ter bluzovske kitarske prijeme se kot osrednji adut njihove modernizirane inačice rocka »zlate generacije« v poslušalčevih ušesih usedejo bendove troglasne vokalne formulacije, zbrane okoli markantnega glasu vokalista. Bend, ki ga slovenske radijske postaje potrebujejo.
soundcloud.com/user-359792781
facebook.com/bluetownsradio/

Prispevek: 1€, 2€, 3€


 
---

sobota / oktober 22 / 2016 / 23:00
OLDIES GOLDIES WITH PEPPELINO
Ni vse zlato kar se sveti, ampak Oldisi bodo vedno Goldisi ! V soboto 22.10. je čas, da si pobarvamo lase, obujemo bafalce in se prepustimo starim zvokom tehna. Za raztur bo poskrbel vsem znan tehno mojster, Peppelino, ki bo s seboj pripeljal arsenal tehno hitičev ! Ne bo tud manjkalo lokalne podpore... se vidimo, rave on !!
PEPPELINO ( Hun ) ◄
( Airtaxi Records, YinYang )
Peter Forasi, se je rodil leta 1985 na Madžarskem. Že leta ’98 se je zasvojil z techno glasbo. Ko se je pisalo 2005 je začel s svojo lastno produkcijo, preživel je dolge ure trdega dela v svojem studiu, kar je bila posledica velikega uspeha. Zdaj je še samo vprašanje časa kdaj bodo njegove energijske sile začele dominirat svetu.
• Fb : www.facebook.com/peppelinoh
• Soundcloud : www.soundcloud.com/peppelino
DJ SPLIF
( YinYang, SubCult, Vezotonik )
• FB : www.facebook.com/DeeJaySplif
• Soundcloud : www.soundcloud.com/splif
THE FROG
( NWORec., Vezotonik )
• FB : www.facebook.com/13thefrog
• Soundcloud : www.soundcloud.com/thefrog
Dj Goody vs. Dj Chain
( The return of the lost dogs )

Prispevek: 7€


---
 
Več programa in o njem na
in
-------
------
-----
----
---
--
-
Dejavnosti društva podpirajo Mestna občina Maribor, Ministrstvo za kulturo RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Zavod RS za zaposlovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo.


_______________________________________________