Brezplačen koncert ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi!

17. oktober 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Društvo KLJUČ vas vabi, da se jim 21. 10. 2016 ob 20.uri pridružite v Kinu Šiška. Brezplačne vstopnice rezervirajte do 20. 10. na info@drustvo-kljuc.si.


Na koncertu bodo brezplačno nastopile tri slovenske glasbene skupine, ki so se prijazno odzvale na  vabilo.

 

FED HORSES so logaška alternativna country skupina, ki temelji na večnem iskanju ravnovesja. Ravnovesja med zgodbo in glasbo. Ravnovesja med čustvi in močjo. Ravnovesja med petimi glasbeniki in njihovimi individualnimi glasovi. Ravnovesja med tradicionalnim in modernim. Ravnovesja med trdim delom in pogumom, med komadom in njegovo izvedbo. Ključna beseda pri tem je iskanje. Ker le iskanje sprošča tisto pravo življenjsko energijo, ki nahrani konje, nasiti njihove poslušalce in napolni njihove obiskovalce koncertov. (da nikoli ne grejo domov lačni).

Več o skupini na http://fedhorses.com.

 

BALKAN BOYS so band, katerega začetki segajo v september leta 2009. Na pobudo ROKA NEMANIČA – Nemota, ki se je že prej ukvarjal s to zvrstjo glasbe, so se fantje strnili v zasedbo etno/folk balkanske glasbe s pridihi jazza.Ime je nastalo v šali, a ker se je hitro prijelo med prijatelji, nato pa še med njihovimi poslušalci, so ga obdržali.Po nekaj zelo uspešnih manjših nastopih v raznih mladinskih klubih in na prireditvah so si zaželeli širše prepoznavnosti. Prav takrat se je pripravljal TV šov Slovenija ima talent in ker niso imeli kaj izgubiti, so se prijavili in se uvrstili v polfinale.Čez noč so postali prepoznavni. Ponudbe iz Slovenije in tujine so se začele vrstiti, nanizali so tudi več sodelovanj s priznanimi slovenskimi in tujini glasbeniki ter ustvarjalci, med katerimi so tudi: Vlado Kreslin, Lado Bizovičar, Klemen Slakonja, Hari Mata Hari, Zlatko in Denis Avdić.

Več o skupini na http://www.balkan-boys.si/.

 

DEMOLITION GROUP že trideset let ustvarja na robu rocka in undergrounda in je gotovo ena od najbolj trdoživih in avtentičnih skupin naše popularne glasbe. Nenehno eksperimentiranje, iskanje zvočnega izraza in vseskozi jasen odnos do aktualnega trenutka se ostro odraža tudi v najnovejšem materialu skupine.

Skupino lahko spremljate na https://www.facebook.com/Demolition-Group-619312234801454/?fref=ts.