Razpis za oblikovanje grafične podobe projekta P¡MP

12. oktober 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Oddaj ponudbo za razpis za oblikovanje grafične podobe projekta PiMP - priložnost in izziv mladih.


ZPTM Brežice, enota: Mladinski center Brežice je s projektom PiMP - Priložnosti in izzivi mladih v Posavju uspešno kandidiral na javnem razpisu za »Spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposljivost 2016-2018«. Oblikovanje skupne celostne grafična podobe projekta ( v nadaljevanju: CGP) je ena izmed prvih aktivnosti projekta. Izbrana celostna podoba pa bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnostih in dosego ciljne skupine projekta. Zavod za podjetništvo, turizem in mladino zato vabi vse zainteresirane k prijavi na razpis za oblikovanje CPP.

Cilj razpisa je oblikovanje CGP projekta za komunikacijske in promocijske namene ter spodbujanje mladih k udeležbi v projektu, zato naj bo CGP inovativen, kritičen in drzen ter mladim prijazen in proaktiven. S CGP-jem projekta bomo gradili prepoznavnost projekta med mladimi kot tudi splošno javnostjo.
-    Z izbranim prijaviteljem bo naročnik sklenil avtorsko pogodbo ali pogodbo o naročilu, s katero se zavezuje izplačati 1000,00 EUR bruto za zgoraj navedena opravljena dela oziroma storitve oblikovanja CGP projekta.
-    Rok za oddajo ponudbe je 17. 10. 2016.
-    Rezultati razpisa bodo javno objavljeni na spletni strani naročnika.

Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 21. 10. 2016.


Celotni razpisni dokument dobite na tej povezavi.