4. izdaja Sonus fesivala - reportažaSONUS FESTIVAL 2016

21- 25.08.2016.

Plaža Zrće, otog Pag

 

Zaključena več kot uspešna 4. izdaja Sonus festivala

 

Po več kot 5 dneh in nočeh izvrstne elektronske glasbe, pozitivne energije in izjemne atmosfere, se je zaključila 4. edicija Sonus festivala, katere obiskovalci so bili v klubih Papaya, Kalypso in Aquarius deležni nastopov več kot 60 domačih in tujih izvajalcev, med katerimi so največ  pozornosti poželi Dixon, Ricvardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, Adam Beyer, tINI, The Martinez Brothers, Rodhad, Sam Paganini, Pan Pot, Dubfire, Maceo Plex in mnogi drugi.

 

Močan dež in veter , ki sta prekinila vse zabave otvoritvenega dne, ni odvrnil zvestih obiskovalcev, da so na plaži z nasmehom na obrazu in rokami visoko v zraku dočakali  magična jutra naslednjih dni.

Festival se je zaključil s sedaj že tradicionalno 24 urno after zabavo v klubu Kalypso, kjer so gramofonske plošče vrteli Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Binh in Cabanne, nepričakovano pa sta se jim proti koncu pridružila tudi tINI in Seth Troxler.

 

Festival je letos obiskalo tisoče ljudi iz celega sveta, največ gostov je prišlo iz Francije, Anglije, Italije, Nemčije, Španije, Nizozemske in celotne balkanske regije.

 

Galerija fotografij najbolje ujetih trenutkov si lahko ogledate na:  https://we.tl/egWLUtQeYG