Kiša nije uspjela ugasiti uzavrelu atmosferu početka Sonusa (HR)


Loše vrijeme koje je ovih dana zahvatilo hrvatsku obalu, nije uspjelo obeshrabriti nekoliko tisuća posjetitelja Sonus festivala koji su dokazali da je kvalitetna glazba i pozitivna energija dovoljna za dobro provod.


Danas i u slijedećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svjetskih poznatih imena kao što su Luciano, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dubfire, Tale Of Us, Seth Troxler, Tini, Sam Paganini, Pan-Pot i mnogi drugi.

Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro.

Festivalske ulaznice za posjetitelje iz naše regije po promo cijeni su rasprodane i sada iznose 580 kn (78 eur), što je i dalje cijena prilagođena domaćoj publici. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival- 2016-3004 , Croatia Tickets online trgovine http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus- festival-2016 ili na Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets

Ograničeni broj dnevnih ulaznica je dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn (33 eur) iznosi dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn (40 eur).

Linkovi:

Prodaja karata: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival- 2016-3004

http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus- festival-2016

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/