SOLVD presents Connctd


Digitalna revija elektronske glasbe na Balkanu SolvdMag, se predstavlja tudi na letošnjem Urbanem dejanju. Pod oznako SOLVD_CONNCTD bodo, ob pogovoru z gosti, skušali povezati vse aspekte glasbene industrije, od procesa ustvarjanja do vodenja klubskega programa.


Poleg delavnice in konference, ki se bosta odvijali v prostoru kluba ZOO, boste lahko uživali ob glasbi naših »open decks« in napasli oči na naši SolvdMag stojnici.

Vsebina:

16.00 – 18.00: Odvijanje DJ/producer delavnice. Priča boste sprehodu čez različne dj veščine. Razglabljali bomo o iskanju dodane vrednosti in poslanstvu dj-a kot modernega šamana plesišč. Predstavljen Vam bo digitalni kot tudi analogni dj svet, njihove prednosti in slabosti ter povezovanje obeh v dj nastop. Drugi del delavnice bomo namenili svetu glasbene produkcije, kjer boste dobili odgovore na vsa vprašanja.

Gosta:
- Adam Aia Mulalić
- Tomy DeClerque

18.00 – 20.00: Q & A na temo konkurence, kaj se odvija zunaj domačih meja, kaj je delo artistov in kaj vse je zajeto v njihovi profesionalni karieri poleg DJ-anja in produkcije, o zaprtosti slovenskega trga in tudi o tem, zakaj Slovenci toliko bolj cenimo tuje izvajalce, kaj za napredek pomeni zdrava konkurenca, vprašanja na temo managementa in založb, kdaj je ustvarjalec zrel za zastopstvo, kako osnovati digitalno založbo … in vse ostalo, kar želite vedeti, ampak si ne upate vprašati.

Gostje:
- Marjan Lopuh (Magnum Bookings / Flow Mngmnt. / Intec Digital)
- Nina Hudej (Dj / Producer / promotor)
- TBA
- TBA
- TBA

Spremljaj njihovo FB stran.