Zaključena prva edicija HYTEa v Zadru


Zaključen je dvodnevni HYTE event v Zadru. Zabave željni so vsak dan od poldneva dalje na plaži Kolovare kreirali utrip Zadra, se kopali v morju, plesali in uzivali v kvalitetni glasbi


Po 1.uri zjutraj,nastopu glavnine nastopajočih se je dogajanje prestavilo v Zara Beach klub, kjer je zabava trajala do zgodnjih jutranjih ur.

 Prvi dan dogodka je postregel z domačico, nastopili so Darko Kustur, Marina Karamarko in Marki Pelaić - Homeboy. Plesišče je ogreval Francisco Allendes, za njim pa je oder prevzel svetovno znani DJ Loco Dice, ki je požel izjemne ovacije. Vajeti so kasneje v Zara Beach Klubu prevzeli Steve Bug, Dewalta in Shaun Reeves.

 Drugi dan dogodka, v soboto, so plažo preplavili Mate Kokić b2b Josip Milković, Jogarde b2b Felver, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa in zvezda večera Matthias Tanzmann, udeleženci pa so ga nagradili z neprestanim plesom. Tako kot gostje so bili izjemno razpoloženi tudi DJi, rezultat dobrega vzdušja pa je nenačrtovan b2b med artisti kot Seb Zito, Rich Nxt in Mariano Mateljan ter Valentino Kanzyani in Enzo Siragusa.

 Svetovno priznana znamka HYTE je za svojo prvo edicijo v tem delu Evrope izbrala ravno Zadar. Občinstvo je goste sprejelo odprtih rok in se jim med dogodkom ter ob zaključku zahvalilo z mogočnim aplavzom. V prihodnosti upamo in si želimo še več  tovrstnih HYTE zabav, ki bodo na Hrvaško obalo pripeljala svetovno znana imena eletronske glasbe.

 

Za nadaljnje informacije o dogodkih in novostih poiščite Facebook stran (https://www.facebook.com/insoundwetrust/) ali Instagram stran (https://www.instagram.com/welovesound/).