HYTE: Intervju z LOCO DICE!


Preberite si intervju z največjo zvezdo HYTE festivala, ki bo ta vikend potekal na zdarskih plažah in klubih.


Na Hrvasko, posebej na Sonus festival  na otoku Pag se sedaj vracas ze kar nekaj let. kaj se ti je najbolj vtisnilo v spomin?

 Prvic sem Hrvasko, natancneje mesto Dubrovnik obiskal na zacetku svoje kariere, ko sem kot DJ elektronske glasbe vrtel glasbo na dogodku Rave & Cruise,  Partysan Mag organizatorjev. Dogodek je potekal v klubu ob morju, kamor je prislo ogromno mojih DJ prijateljev in dobrih prijateljev s Hrvaske. Izkusnja je bila fantasticna in zdi se, kot bi to cudovito mesto obiskal vceraj.

 

 Potujes po svetu in obiskal si ze ogromno krajev, s cim te je Hrvaska  obala najbolj impresionirala?

 Hrvaska obala je preprosto cudovita. Vreme, kristalno cista voda, hrana in ljudje so tisto,  ki jo naredijo unikatno.  Na Hrvaskem imam tudi ogromno prijateljev.

 

Hyte dogodke ustvarjas na Ibizi, v New Yorku in v Amsterdamu, tokrat pa se prvic selite tudi v nas del Evrope, v Zadar. Zavedamo se,da bo dogodek spektakularen, se vedno pa smo radovedni kaj zares pricakovati. Kaj dela, po tvojem mnenju Hyte dogodke tako zelo posebne?

 Iz mojih izkusenj je lahko pricakovati odlicno produkcijo, glasbo, strast in ljubezen. Hyte ekipa prihaja v Zadar s svetovno znanih plesisc  iz celega sveta in jo vodi zelja po kreiranju popolne zabave in unikatne izkusnje za udelezence, kot tudi artiste. Neskoncna ljubezen do glasbe in profesionalizem me vedno znova navdihujeta.

 

Kaj je prva stvar, ki jo bos storil, ko prispes v Zadar? Skok v morje ali ... ? J

 Ogromno sem slisal od lepotah Zadra in magicnih soncnih zahodih. Prepustil se bom nasvetom mojega starega prijatelja Dalija, naprej pa... Bomo videli! Iskreno se veselim obiska tega mesta!

 

HYTE Zadar FB event https://www.facebook.com/events/1602834896694928/

Karte za HYTE Zadar https://www.entrio.hr/event/hyte-zadar-3314

Lokalna FB stranica https://www.facebook.com/insoundwetrust/