HYTE: Intervju z VALENTINOM KANZYANIJEM


Pred prihodom na HYTE vikend spektakel v Zadru, ki se bo odvijal med 22. in 23. julijem na plaži Kolovare in v zadarskih klubih, smo govorili z enim od headlinerjev. Valentino Kanzyani je DJ z dve desetletji dolgo in uspešno kariero, ustanovitelj slovenske techno scene, producent z mnogimi uspešnimi izdajami, nedavnim članom družine Cadenza in izvajalec, ki ima za sabo mnogo kolaboracij z znanimi tujimi izvajalci.


Kaj je najraje ješ, ko prideš na Hrvaško?

 Drugače jem vegansko hrano, kar mi do sedaj ugaja. Vendar se na Hrvaškem vedno rad počastim s sveže ulovljeno ribo. Takšne ni nikjer na svetu. J

 

 Ali nam lahko razkriješ par novih newcomerjev na elektronski sceni, na katere lahko po tvojem mišljenju obrnemo pozornost.

 Dvojec Sadee = David Nicolas in Sebastian Werle – odlična Dj-a, s katerima sem že nekajkrat imel priložnost igrat b2b na ladji na Sonus festivalu, potem L.Y.E - Loquace, Yamen & Eda Super producenti iz Francije, Vinyl Speed Adjust dvojec iz Romunije, ki bosta kmalu imela izdajo na Jesus Loved You in Andrew James Gustav, ki je zelo originalen in odličen DJ.

 

Če bi lahko sodeloval s komerkoli na svetu, s kom in zakaj?

 Z Brian Enom J Želim si ga vsaj spoznati in videti kako dela in razmišlja o glasbi. Drugi kandidat je Stebe Reich, eden izmed najbolj zanimivih klasičnih skladateljev v zadnjih 100 letih.

 

 HYTE po Ibizi, New Yorku, Barceloni, Amsterdamu in številnih drugih svetovnih metropol, prvič prihaja v ta del Evrope in to prav v Zadar. Kaj pričakuješ od tega partija in ali meniš, da je to velika stvar za mesto kot je Zadar.

 Zdi se mi super, da taka organizacija kot je HYTE pride v Zadar. Za promocijo mesta je to odlično v vsakem pogledu, saj HYTE drugače organizira partije v najprepoznavnejših destinacijah ali mekah elektronske glasbe kot so Berlin, Amsterdam in Ibiza. Prepričansem, da bo nepozabno, za njih igram na Ibizi v klubu Amnesia malo po HYTE Zadar eventu in se zelo veselim prvega srečanja v Zadru.

 

 

Kakšno je tvoje sporočilo za cluberje i obiskovalce HYTE Zadar eventa 22. in 23.7 ?

 Imejte se radi in širite ljubezen na plesišču. Ne napadajte punc, hehe, ampak bodite obzirni, kulturni in tolerantni eden do drugega. Pomagajte, če vidite, da se nekdo počuti slabo in širite pozitivne vibracije.

 

 

Linkovi:

HYTE Zadar

https://www.facebook.com/events/1602834896694928/

 

Karte za HYTE Zadar

https://www.entrio.hr/event/hyte-zadar-3314

 

Povezane vsebine

Novice - In končal se je HYTE New York! Naslednja lokacija je Hrvaška - Zadar 22. in 23.7.2016

11.7.2016Ravnokar se je končal dvodnevni festival HYTE v New Yorku. Nekaj deset tisoč obiskovalcev je plesalo in praznovalo Dan neodvisnosti z velikimi...