SONUS FESTIVAL 2016

5. julij 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Skoraj 70 nastopajočih bo razplesalo množico ljudi, ljubitelje elektrinske glasbe avgusta v Zrčah. Vrhunec festivalske sezone za vse ljubitelje techno in house glasbe - je Sonus festival, ki bo od 21 do 25 avgusta na otoku Pag- plaža Zrče.


Sonus, ki je postal enden od najbolj  svetovno prepoznavnih  festivalov, je svojemu že tako bogatemu programu dodal še nekaj novih zelo prepoznavnih imen v elektronski glasbi.

Kot so techno legende, celo vsem zelo dobro poznana zakonca Adam Beyer in Ida Engberg, ki bosta na Hrvaškem skupaj prvič nastopila. Pridružila se bo tudi techno dama Monica Kruse in pa Andy Catana.

 

Zgoraj navedeni artisti se bodo pridružili ostalim zelo dobro znanim imenom elektronske glasbe, kot so : Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot in ostalim, na enem izmed desetih najbolših tecno festivalov na svetu, ki bo trajal kar 5 dni in 5 noči v clubih Papaya, Aquarius, Kalypso in boat party-ih.

 

Obiskovalci lahko pričakujejo najboljši sound sistem, kar ga svet trenutno lahko ponudi. Saj, bo ob morju  in dobro elektronsko glasbo pričaralo  posebno vzdušje in  nepozabno doživetje.

 

 

Cena vstopnice naše regije znaša 59 EUR ,kupite jih lahko pri Entiro online trgovini https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

 

Linki:

 

Prodaja kart: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

 

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival

Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/

Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-fest