Tea Vuckovic predstavlja svoj debitantski videospot za komad Decide Domination, ki to poletje cilja na klubska in festivalska plesišča po svetu


Tea Vuckovic, mlada in energična didžejka, je pripravljena na poletno festivalsko sezono s svežim singlom z naslovom “Decide Domination”, ki je bil izdan 6. junija na njenem bandcamp profilu.


Izjemno udaren techno komad s kratkim, a močnim besedilom, ki govori, da je potrebno pokazati svojo odločnost in se s tem spopasti z negotovostmi, ki nas ovirajo na poti do uresničitve naših ciljev, so v gibljive slike pretvorili kreativci ekipe Trumba video, glavno vlogo “demona” v spotu pa je prevzela razvpita performativna umetnica Biba Berendika.

“Odločila sem se, da ta projekt javnosti predstavim v obliki samozaložbe, saj sem v njega resnično vložila veliko dela in časa in verjamem, da nakazuje moj način razmišljanja, mojo odločnost in dejansko povzame moje dosedanje delo na elektronski glasbeni sceni. Zahvaliti se moram BlazV-ju za vso pomoč pri glasbenem delu, njegove izkušnje in strokovni nasveti so mi pomagali doseči željeni zvok".

“V prihodnjih mesecih bo na uveljavljenih založbah izdanih več njenih svežih produkcijsih izdelkov, a to je projekt, katerega je želela sama poslati v svet in skrbeti za njegov razvoj,” dodaja njen menedžer.

Komad je v obliki Maxi-Singla na voljo na platformu bandcamp in ga bo lahko prvih 200 fanov in DJev brezplačno naložilo na svoj računalnik v vseh avdio formatih in v treh različnih verzijah.

O singlu: Decide Domination je komad, ki je sproduciran z mislijo na vrhunec nočnega fesivalskega dogajanja, z besedilom, ki mu daje dodatno dimenzijo in ga popelje na ekstatično potovanje skozi odmevno melodijo in energični ritem.

O videu: Zgodba videa predstavlja transformacijo, ki se dogaja, ko se odločimo, da se bomo zoperstavili našim notranjim demonom in strahovom. Video simbolično prikazuje nenehen boj med dobrim in zlim, ki se dogaja v naših mislih. Nauk zgodbe nam govori, da se je možno soočiti z njimi in jih premagati skozi umetnost in kreativnost.

 

Link do videa.