Nova pridobitev DrogArta - terenska ekipa v Mariboru

2. junij 2016|Novice

Nova terenska ekipa v Mariboru na festivalu prostovoljstva.


Pred kratkim smo pridobili tudi mariborsko ekipo prostovoljcev DrogArta. V ekipi imamo kar nekaj mladih talentiranih dj-jev,ki jih povezuje ljubezen do glasbe, kot tud sam koncept DrogArta. S tem želijo mladim pokazati, da je za obiskovanje partijev na prvem mestu glasba.

Pred kratkim je v Mariboru potekal festival prostovoljstva, katerega se je seveda udeležila novopečena mariborska ekipa prostovoljcev. Poleg svoje info točke smo poskrbeli, da so obiskovalci lahko uživali ob dobri glasbi izpod prstov naših dj-ev in tako skrbeli za pozitivno vzdužje. Tudi koordinatorka Ivana, ki vodi ekipo v Mariboru je povedala par besed o delovanju organizacije in delovanju ekipe na terenu. Na ta način smo se predstavili tudi v mariborskem koncu, kjer nas še ne poznajo tako dobro.

Ekipa se veselo širi, zanimanja za prostovoljstvo je bilo veliko. Vedno bolj želimo biti aktvini tako na nočnih, kot tudi dnevnih dogodkih, z namenom da se tudi v Mariboru in širši okolici v ljudeh začne prebujati zavest o manj tveganem žuranju.