"Kako se vi pripravite na party, da je čim manj frke?"


Odgovori na vprašanje nagradne igre, ki smo jo prejšnji teden razpisali na Drogartovi spletni strani v sodelovanju s Fetch The Vibe.


Tričlanska komisji je s točkovanjem izmed prejetih odgovorov izbrala najbolj prepičljiva dva, tako z vidika zmanjševanja škode, kot z vidika duhovitosti  in kolegialnosti - partibadi!

Prost vstop na SOLOMUNA; ki bo 21. maja vrtel v Izolski Ambasadi Gavioli sta si prislužila naslednja dva odgovora:

 

"Nabrat čimveč možganskih celic od prejšnega sekanja, magnezijevi šumiji za zdrave zobe in mirno čeljust, hidrant obvezen, le najbolšo pill report confirmed opremo da nebo pekla glava in ne bit frajer pa bit požrešen in obiskat drogart z slastnimi pomarančami!"

 

"Najprej se pripravim tako da ze predhodno kupim karto da ni na vhodu cakalne vrste in po nepotrebnem izgubljam cas. Obvezno si vzamem s sabo vodo,robcke in cigumije ce slucajno tega ni na razpolago (sploh robcki ki pogosto zmanjkujejo na WC).

S sabo si vedno vzamem tudi osebni dokument zaradi varnosti :)

Brez prijateljev pa seveda ne gre ki so obvezna "oprema" pri zurkah in brez njih nebi sla na kaksno zurko, saj tudi oni pazijo da je cim manj "frke"."

 

 

Navajamo še nekaj drugih odgovorov:

 

"Na party se vedno pripravim z doooolgim počitkom in eno bolj easy vecerjico. Zalozim se z litri vode in kilo cingumov in tako sem pripravljena za zur. Vedno najdem cas da grem do drogart stojnice in si privoscin kako pomaranco in pozirek cedevite;)"

 

 

"2 - 3 dni pred žurom uživam magnezijeve šumeče tablete, par ur pred žurom se dobro najem, seboj imam vedno nahrbtnik z vodo, robčki, čigumiji in rezervno majico. V žepu kondom, majhni papirnati listki, denar in telefon.

Pa sem priskrbljen za celo noč :)"

 

 

"Živjo, glede na to ,da nisem bil ze 7let v ambasadi, bi rezerviral kaksen apartma za 2 dni ,pol zih neb blo frke ;"

 

 

"Da je čim manj frk na partiju se jaz pripravimo tako, da se najprej pozanimam na internetu in na vaši strani kaj bom vzel in kakšne so lahko posledice in kako ukrepati. Na partiju poiščem vašo Info  točko inv razložim da bom probal nekaj novega in da bom začel z četrtino in potem naprej sporočim jim tudi da se bom še oglasil malo da poročoam če je vse vredu. Do sedaj je to vse še delovalo."

 

 

"Hej, tukaj tukaj je moj seznam stvari ki jih običajno vzamem na party :)

Blistex labela

Izotonični prašek

Gumijasti bonboni

Tablica čokolade

Sadje(običajno manarina)"

 

 

"Pripravimo se tako, da prej vse uredimo, kar bi nas lahko zmotilo do, med in po partiju. Po partiju moramo imeti dovolj časa, da se spočijemo. Če tega nimamo, potem ne gremo.

 To pomeni, da si pripravimo vsega ravno prav, da ne bi pretiravali.

Poskrbimo, da imamo dovolj denarja in da imamo načrt, kako bomo prišli domov.

Ravno tako se zmenimo, kaj v primeru, če bi kdo šel prej in kje se dobimo, če se izgubimo.

 Začnemo pri komu doma in potem se s taksijem odpravimo na parti. S partija gremo lahko še na after s taksijem. Domov gremo vedno s taksijem ali peš.

 Doma se potem v miru naspimo.

 Na Parti gremo, če imamo vse te stvari urejene."

 

 

"Za prvi korak proti frkam na partyju, mislim, da je eden izmed pomembnejši dejavnikov dobra družba, s katero pride tudi dobro počutje. Tako je, po mojem mnenju, tretjina skrbi že »pokrite«. :D

Poleg dobre družbe in počutja pa je seveda pomembna tudi fizična pripravljenost našega telesa. Prvi korak na poti k temu je, da si spočit ter da se okrepiš s hrano – tvoje telo med dolgim plesnim maratonom namreč troši veliko energije. Ker se na partyju zaradi vročine bolj ali manj potiš, je potrebno z znojem izgubljeno vodo in minerale nadomestiti, da lahko telo normalno funkcionira. Pozor- potrebno je piti dovolj vode, vendar lahko ob pretiravanju pride do težav… Prekomerno pitje vode, brez sprotnega vnašanja mineralov je namreč lahko nevarno, saj po principu osmoze telo sčasoma izgubi minerale, kar lahko rezultira v izčrpanosti, slabem počutju in, v primeru dolgotrajnega pomanjkanja mineralov, težjih boleznih. Zato je zelo priporočljivo, da PRED IN PO PARTYJU pojemo kaj, kar vsebuje vitamine, predvsem B in C, minerale, ki jih največkrat najdemo v obliki soli ter sladkor.

Po vsem tem, pa se je pametno držati še nekaterih priporočil. Če si na partyju pod vplivom katere od klubskih drog, se izogibaj pitju alkohola, saj ta le pospešuje dehidracijo tvojega telesa. Prav tako se izogibaj mešanju z ostalimi drogami, ker so reakcije lahko nepredvidljive in nevarne. Posledicam nenadzorovanega »mletja« z zobmi se lahko izogneš tako, da imaš v ustih žvečilni gumi ali kaj podobnega, s čimer se imajo zobje in jezik za »igrat«, samo intenzivnost grizenja pa lahko zmanjšaš tako, da pred partyjem zaužiješ dovolj magnezija (šumeče tablete), ki pomaga pri sproščanju mišic.

Za popolno pripravljenost vzemi s sabo še kremo za ustnice in po želji tudi za kožo, saj postane ta, zaradi izgubljanja tekočine, suha in jo je zato dobro namastiti ter kak kondom :D"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vsebine

Novice - FETCH THE VIBE PREDSTAVLJA **SOLOMUN**

11.5.201621.maja v Izolsko Ambasado Gavioli prihaja težko pričakovani SOLOMUN..

Novice - Sodeluj v nagradni igri in si pribori karto za SOLOMUNA!

12.5.2016Na DrogArtu bomo v sodelovanju s Fetch The Vibe podelili dve vstopnici za SOLOMUNA, ki bo 21.maja vrtel v Izolski Ambasadi Gavioli...