FETCH THE VIBE PREDSTAVLJA **SOLOMUN**


21.maja v Izolsko Ambasado Gavioli prihaja težko pričakovani SOLOMUN..


Trenutek izjemne novice, da bo v Sloveniji končno nastopil težko pričakovani Solomun je povzročil val navdušenja in ogromno veselja, ki se dnevno stopnjuje bolj kot se bliža datum dogodka. Kako bi lahko ostali ravnodušni ob taki napovedi, saj kot smo že na začetku leta zapisali se je letošnji program ekipe Fetch The Vibe resnično umestil med najbolj vroče do sedaj, pa smo šele na slabi polovici plesnega leta.

Za Solomun-a pravijo, da igra zelo pomembno vlogo pri nadgradnji in ponovni vrnitvi k modernejši obliki house glasbe in njenemu globljemu pomenu, kar se izvrstno kaže skozi njegovo vrhunsko studijsko produkcijo in kako vse skupaj zveni ko veliki mož zasede mešalno mizo največjih klubov po svetu. Ko smo že pri klubskih dogodkih in če ste njegov oboževalec ali oboževalka potem zagotovo poznate zgodbo o uspešnih nedeljskih večerih, ko je leta 2013 prvič predstavil zloglasni ‘Solomun +1’ v Ibiški Pachi. Ni trajalo dolgo, da so dogodki postali obvezna ‘go-to’ destinacija vsakega obiskovalca/ke belega otoka. Uspešen in popularen pa ni samo v klubih in festivalih ampak se lahko pohvali tudi z najbolj gledanim in še vedno rastočim YouTube posnetkom iz znane serije Boiler Room, ki ga je do danes videlo že preko 10mio gledalcev (https://youtu.be/bk6Xst6euQk). Mladen, kot mu je dejansko ime pa kljub vsemu ostaja skromen in zvest svojim oboževalcem katerim je enkrat zapisal … ‘Glasba so trenutki’.

Solomun bo tako nastopil v Soboto, 21.5. s pričetkom ob 23:00 na velikem plesišču Ambasade
Gavioli.

Ker je to že drugi dogodek Ambasade Gavioli v mesecu maju in peti v letošnjem letu, se poleg velikega gosta obeta tudi nekaj novih, svežih pa tudi nekaj že znanih in dobro uveljavljenih nastopov iz domače in sosednje regije. Veliko plesišče zasedata še Brlee in pa predstavnik makedonije Nikifor, o kateremu gre prav tako veliko prebrati in pobrskati. Zanimiv glasbeni izbor in zagotovo osvežitev ko gre za debitantski nastop v naši katedrali.


Malo plesišče pa prepuščamo mešanici domače postave s pridihom Srbije in nam zelo bližnje Italije, torej dva back-to-back nastopa in en ‘solo’. Posadko medetaže tako zasedajo Gramophonedzie b2b Angel Anx, Andres Moreno b2b Matt Karat in pa F.Sonik.

Kaj dosti ni več zgubljati besed. Vsem svetujemo, da si vstopnice zagotovijo v predprodaji, saj je zanimanje zelo veliko.

 Se vidimo 21.Maja v Ambasadi Gavioli :)

 

 

- - - - - -

 

Main floor:


SOLOMUN

https://www.residentadvisor.net/dj/solomun


NIKIFOR

https://www.mixcloud.com/djniki4100

 

BRLEE

https://www.residentadvisor.net/dj/brlee

 


Mezzanine:


GRAMOPHONEDZIE b2b ANGEL ANX
https://www.residentadvisor.net/dj/gramophonedzie

https://www.residentadvisor.net/dj/angelanx

 

F.SONIK
https://www.residentadvisor.net/dj/f.sonik

 

ANDRES MORENO b2b MATT KARAT
https://www.facebook.com/Andres-Moreno-357263894481610

https://soundcloud.com/matt-karat

 

 

- - - - - -

 

AMBASADA GAVIOLI

Industrijska cesta 10

Izola * Slovenija

 

AGE LIMIT / LIMITI DI ETA / STAROSTNA OMEJITEV: 18+

 

ENTRANCE FEE / INGRESSO / ULAZNICA / VSTOPNINA

On the day of the event / Giornata dell’evento / Na dan događaja / Na dan dogodka = 30,00€

Presale / Prevendita / Pretprodaja / Predprodaja = 25,00€

PRODAJNA MESTA SLOVENIJA

Eventim: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, …

www.eventim.si

 

PRETPRODAJA HRVATSKA

Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclsive Change, Dallas Music Shop i druga pretprodajna mjesta.

www.eventim.hr

 

INFO & TABLE RESERVATION / INFORMACIJE & MIZE

General info / Splošne informacije: t: +386 (0)31 255 706 // e: info@ambasadagavioli.si

Tables / Mize: t: +386 (0)31 255 706 // e: reservations@ambasadagavioli.si

 

 

PRESS / MEDIA

press@ambasadagavioli.si (Ambasada Gavioli press team)

Please submit accreditation requests ’till / Fate pervenire le vostre richieste di accredito entro e non oltre il / Molbe za akreditacije prihvaćamo do / Prošnje za akreditacije sprejemamo do - Thursday / Giovedi / Četvrtak / Četrtek - 19.5.2015

 

INFO ITALIA

General Info FRIULI VENEZIA GIULIA / VENETO:

+39.333.53.73.122 Spiros (I.C.M.)

spiros@ambasadagavioli.si

Povezane vsebine

Novice - Sodeluj v nagradni igri in si pribori karto za SOLOMUNA!

12.5.2016Na DrogArtu bomo v sodelovanju s Fetch The Vibe podelili dve vstopnici za SOLOMUNA, ki bo 21.maja vrtel v Izolski Ambasadi Gavioli...

Novice - "Kako se vi pripravite na party, da je čim manj frke?"

18.5.2016Odgovori na vprašanje nagradne igre, ki smo jo prejšnji teden razpisali na Drogartovi spletni strani v sodelovanju s Fetch The Vibe.