Slovenska elektronska scena se bo združila na dobrodelnem žuru


V Cvetličarno ta petek, 6. maja prihajajo številni slovenski DJi z enim samim namenom: da pomagajo Anji Zamidi zbrati dovolj denarja, da si plača operacijo, ki ji bo rešila življenje. Pridružila se nam bo tudi Maayan Nidam, posebna gostja, ki bo k nam prišla naravnost iz Berlina.


 

Anja Zamida je 23 letna študentka, ki se bori za svoje življenje. Pred kratkim je njena zgodba o cisti v možganih zaobšla Slovenijo. Pri teh letih se nihče ne bi smel boriti za življenje. Zato je ekipa Anjinih prijateljev v sodelovanju z Cvetličarno k pomoči pozvala vse ljubitelje elektronske glasbe.

 

Velikodušno so se odzvali tudi mnogi DJi s slovenske in tuje elektronske glasbene scene. Format dogodka je inovativen, saj so organizatorji želeli dati priložnost za nastop kar največjem številu DJev v enem večeru. Tako bodo vsi nastopi ti. b2b oz. back to back oblike, ko se vsaj dva DJa izmenjujeta v enem setu. Poslušali bomo kultna techno imena kot sta Veztax in Psiho, protagnoniste undergrounda kot sta Aney F in Uno Taman, potentne upe kot sta Tea Vučkovič in Marko Lük in ostale, nič manj pomembne, ki redno ogrevajo plesišča širom Slovenije. Ob več kot 20 domačih DJev se je povabilu odzvala tudi Maayan Nidam, zvezda berlinske underground scene, ki bo pa svoj set odvrtela sama.


Želimo, da se na žuru zbere čimveč ljudi. Vstopnina znaša 10 evrov, kdor pa vstopnico kupi v predprodaji pa zraven prejme še kupon v vrednosti 20 evrov za popust na katerikoli aranžma z agencijo Gremonaparty.com. Vse informacije o Anji, dogodku in nastopajočih so na voljo na Facebook dogodku Dance4life w b2b all night.