LGBTIQ+ mesec: predavanje dr. Romana Kuharja

1. april 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Predavanjere o življenju gejev in lezbijk v Sloveniji. Sreda, 6. 4. 2016, ob 17.30, Peterlinovem paviljonu,Fakulteti za matematiko in fiziko, Jadranski ulici 26, Ljubljani.


Tudi drugi dan LGBTIQ+ meseca na Univerzi v Ljubljani nas čaka nekaj zanimivega. Mesecu se bo pridružil dr. Roman Kuhar s predavanjem o življenju gejev in lezbijk v Sloveniji.

Predavanje bo zasnovano na rezultatih dveh raziskav, ki sta jih opravila dr. Roman Kuhar in dr. Alenka Švab v letih 2004 in 2014 na področju vsakdanjega življenja gejev in lezbijk, od tem razkrivanja svoje spolne usmerjenosti, do izkušenj z nasiljem in vseh drugih vidikov življenja. Če te zanima, kaj vse se je spremenilo v 10 letih, se nam vsekakor pridruži. Prostor bo tudi za tvoja vprašanja in komentarje ter diskusijo.

Predavanje bo potekalo v sredo, 6. 4. 2016, ob 17.30 v Peterlinovem paviljonu na Fakulteti za matematiko in fiziko na Jadranski ulici 26 v Ljubljani.

Toplo vabljen_a, da se nam pridružiš, s seboj pripelješ svojo družbo in se pridružiš debati o mnogoterih odprtih temah. Pričakuj sočno debato in predavatelja brez dlake na jeziku. ;)

*