Vabljen_a na LGBTIQ+ mesec na Univerzi v Ljubljani

1. april 2016|Novice|Aktualno|Obvestila

Med LGBTIQ+ mesecem na Univerzi Ljubljana se bo izvajala kopico aktivnosti kot so delavnice, predavanja, okrogle mize, filmski večeri …, preko katerih boste lahko razmišljali, reflektirali, diskutirali in se odprto pogovarjali o LGBTIQ+ temah.


Z veseljem se oglašamo z novico o prihajajočem LGBTIQ+ mesecu na Univerzi v Ljubljani. Dogodek organiziramo prvič, zgodil se bo v letošnjem aprilu na nekaterih fakultetah in na LGBTIQ+ prijaznih mestih. Ideja se je porodila med prizadevanjem za univerzo brez homofobije, prijazno in sprejemajočo univerzo tudi za LGBTIQ+ študente in zaposlene.

Med LGBTIQ+ mesecem na Univerzi bomo pripravili kopico aktivnosti kot so delavnice, predavanja, okrogle mize, filmski večeri …, preko katerih bomo razmišljali, reflektirali, diskutirali in se odprto pogovarjali o LGBTIQ+ temah.

Trenuten razpored aktivnosti (morda se kaj spremeni):

5. 4. 2016 ob 17.00 v avli Pedagoške fakultete (Kardeljeva ploščad 16): artivizem
6. 4. 2016 ob 17.30 v Peterlinovem paviljonu na Fakulteti za matematiko in fiziko (Jadranska ulica 26): lecture with dr. Kuhar
12. 4. 2016 ob 17.00 na DIHu (Slomškova ulica 25): delavnica: kvir in intersex
14. 4. 2016 ob 17.30 v Pritličju (Mestni trg 2): okrogla miza o izkušnjah LGBTIQ+ oseb
26. 4. 2016 ob 19.00 v Gromki (Metelkova mesto, Metelkova ulica 2): filmski večer

Pridruži se nam na LGBTIQ+ mesecu na Univerzi v Ljubljani, če si študent_ka, zaposlen_a na fakulteti ali če te tema enostavno zanima.

Spremljaj naši spletno in Facebook stran za podrobnosti o programu in aktivnostih. Se vidimo na LGBTIQ+ mesecu na univerzi. S seboj pripelji kakšnega_o prijatelja_ico. ;)