NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF

1. december 2015|Novice|Aktualno|Obvestila

Preverite kaj se bo dogajalo v Mariboru


DRUŠTVO ZA KULTURNE DEJAVNOSTI

ALTERNATIVNA GLASBENA DELAVNICA GUSTAF
MARIBOR
Ob železnici 16      2000 Maribor          Slovenija
Davčna št.: 11453419
phone: +386 30 413 088

---

petek / december 4 / 2015 / 23:00
FESTIVAL ETNIKA 2015:
JIMMY BARKA EXPERIENCE + DJ SPLINTA

Jimmy Barka Experience je projekt treh veteranov slovenske glasbene scene – nenavadne kombinacije glasbenih ustvarjalcev: mojstrskega bobnarja in dveh mojstrov na gramofonih. Člani zasedbe, ki prihajajo iz različnih glasbenih okolij, so: DJ Bakto, DJ Borka (Good Foot Crew) in virtuoz na bobnih in tolkalih Marjan Stanič (ki je tudi član številnih skupin, med njimi so npr.: Čompe, Bast, Vasko Atanasovski Trio, Lolita).
22:00 - dj SPLINTA
23:00 - JIMMY BARKA EXPERIENCE
00:30 - dj SPLINTA

Prispevek: 7 eur

FB DOGODEK

---
 
sobota / december 5 / 2015 / 22:00
PUNK ROCK KORIDOR:
PRIDIGARJI (SLO) & BLUTWURST (SLO)
Ska punk skupina Pridigarji je nastala leta 1987 v Ormožu. Je nadaljevanje skupine Gnile duše, ene prvih punk skupin v Sloveniji, ki je delovala med leti 1979 do 1983, katerih skladbe so tudi Pridigarji v začetku igrali. Člani Pridigarjev so tudi ustanovni člani ormoškega kluba Unterhund, mednarodnega kluba, kjer od leta 1990 kraljuje underground in alternativna muzika. Pridigarji so mojstri besednih iger. Besedila so sarkastična, mestoma absurdna, bizarna in groteskna, a povečini zabavna in vedno zelo kritična in premišljena.
http://www.ljudmila.org/subkulturni-azil/explorer.php?page=frontrock_prid_retro
http://www.slorock.si/pridigarji/
Blutwurst
...prolet rockerji iz Maribora so se prvič zbrali davnega leta 1996 v pekarni, kjer ustvarjajo in delajo še danes in po vseh teh letih igranja so se naučili izključno žretja mesa in pitja tuje krvi ter si tako zagotavljajo obstoj še vsaj petkrat toliko let. Seveda se bodo v tem času pridno udeleževali vseh prireditev, kjer jih radi lepo gostijo ter ponujajo plačila potnih in raznih drugih stroškov
.https://blutwurst.bandcamp.com
http://punknihin.blog.hr
 
Prispevek: 6 eur


FB DOGODEK