Roza se vrača!

10. oktober 2015|Novice|Aktualno|Parti novice

Legendarna zabava najboljših pop večerov v mestu se vrača na prizorišče zločina.


Roza se je v tej sezoni zaobljubila, da bo res široko grudno sprejela vsakega medse vam pa dal prostor katerega se bosst iz mesca v mesec radi vračali. 

Vrnila sem se, 

Roza
V klet na Kersnikovi 4 se vračajo legendarni Roza večeri. Njihove barve ostajajo iste, prav tako še naprej ostajajo širokogrudni, odprti za vse in pripravljeni na zadovoljitev (skoraj) vseh okusov in potreb. V letošnjo sezono vstopajo z obljubo o širitvi svojih roza spektrov, zato ne bodo zgolj elektronsko poplesavali na velikem plesišču, pač pa bodo zavzeli tudi mali oder. Tam se bodo mudili najboljši večeri pop glasbe v mestu. Vsak mesec v novi preobleki, vsak mesec malce drugačni. 
Oktobra bodo tako malo plesišče obsijali snopi barvnih žarometov in vas vrgli naravnost nazaj v same začetke 21. stoletja. V omarah pobrskajte za tekstilnimi ostanki iz časa blond pramenov in širokih hlač, iz predalov potegnite zaprašene kasete Backstreet Boys, glasilke pa pripravite na petje najbolj glasne rojstnodnevne pesmi vseh časov. Življenjski jubilej bo namreč praznovala Bily Babe, ob pop boku in gramofonu pa ji bo stal YOCO, ki vas bo katapultiral v čase, ko so vladale Britney Spears, Spice Girls in Christina Aguilera. 
Za zabavo na velikem plesišču bodo poskrbeli fantje iz domačih logov a.k.a. DJ Dey, Clay Clemens in DJ Greg Kutnar, ki bodo na gramofone zmetali vse tiste plošče, na katerih se že vrsto let nabirajo stari dobri house, techno, teckhouse in deep zvoki. 
Sobota, 17. oktober, TVOJ večer v klubu K4.
In ne pozabi: ROZA ne ločuje, ROZA sprejema.

Line-up:
POP QUEEN (S floor) – DJ Bily Babe
with guest DJ YOCO

BACK TO SUMMER NOISE (L floor)
DJ DEY
DJ CLAY CLEMENS
DJ GREG KUTNAR

Vstopnina: 6 EUR