NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF (26.5.-30.5.)sreda / maj 27 / 2015 / 21:00
SOLAR PULSE MUSIC: LABIRINTO (BRA) & THISQUIETARMY (KAN)
LABIRINTO / BRAZILIJA
(instrumental, experimental, post rock)

 

THISQUIETARMY / KANADA

(ambient, drone, experimental, shoegaze, electronic, krautrock, psyché, post-rock, black, doom)

 

Brazilski instrumentalni post rock bend LABIRINTO si že deset let izposoja elemente drone/ambient soundtrack, post-rock, black metal, psychedelic in prog glasbe za kreiranje njihovega lastnega epskega in temnega post apokaliptičnega zvoka. Bend, katerim največji vzorniki so Isis in Godspeed you black emperor, je igral na številnih odrih po Evropi, ZDA, Kanadi in Južni Ameriki. 6 članski bend si je odre delil z bendi kot so I Like Trains, Nadja, Steven O’Malley in God is an Astronaut. Za seboj imajo 8 izdaj, med katerimi je, cenjen s strani kritikov, album "Anatema".

Pridružil se jim bo samotarski popotnik s kanadskega severa THISQUIETARMY, ki je svoj kitarski drone zvok preigraval že v 30+ držav in posnel 30+ izdaj. Med njimi tudi split ploščo z Labirinto, ki jo bodo predstavljali v Dvorani Gustaf.

Prispevek: 4 eur

Inline image 2

sobota / maj 30 / 2015 / 14:00
SEXY DRUMS PICNIC + PARTY
My beloved Bassheads, V sodelovanju z AGD Gustaf pripravljamo za vse ljubitelje, fane in tudi tiste, ki to želijo še postati prvi D’n B piknik, ki bo od 14:00 do 22:00 ure v parku pred (oz. za) Gustafom in bo odet v Chill Out nianse, na voljo bo za prostovoljne prispevke tudi hrana in pijača.
Ob 22:00 uri pa pričenjamo s standardno izdajo naših druženj ob (dnb) večerih v dvorani Gustaf. Glasbeni navigatorji bodo tudi tokrat vsem dobro znani HOSE, F CLEF, THEEJAY in moja malenkost DEEPE. Piknik je namenjen predvsem druženju in sproščanju ob prijetni glasbi ...totalno sexy! Pridite in chillajte z nami...Keep tha Fire burnin’
 

Inline image 4