Za MLADE

7. maj 2015|Novice

Izobraževanja, delo, natečaji, prostovoljstvo, prireditve,....


A veš

 

Škisova tržnica 2015

Jutri, 7. 5., bo ob 12.00 svoja vrata odprla že 18. Škisova tržnica! Prireditev bo potekala za Bežigradom, na travnati zelenici na Kardeljevi ploščadi.

 

 

 

Poletna šola “Prepih v naravi in med kulturami: živeti z burjo”

Poletna šola je namenjena mladim, starim med 13. in 18. let, ki bi želeli raziskovati vremenske pojave in njihov vpliv na vegetacijo in človeka. Potekala bo avgusta v Ajdovščini,

 

PiNA Terminal išče udeležence za mednarodno usposabljanje

PiNA Terminal v sodelovanju s partnerji iz Španije išče 3 kandidate oz. kandidatke za udeležbo na mednarodnem usposabljanju, ki bo potekalo med 15. in 22. 6. 2015 v Barceloni. Rok prijave je 10. 5. 2015.

 

Razpis – UNESCO program za mlade strokovnjake

Objavljen je razpis za UNESCO program za mlade strokovnjake, ki je namenjen mladim diplomantom z različnih področij. Rok za prijavo je 25. 6. 2015.

 

Mladinska izmenjava “Transition in Action”

Zavod Nefiks išče mladinskega/ko voditelja/ico za mladinsko izmenjavo “Transition in Action”, ki bo potekala od 20. 7. do 2. 8. 2015 na Madžarskem. Rok prijave je 7. 5.!

 

 

Delo

 

Prosto delovno mesto – Finančni kontroler (m/ž)

Na voljo je prosto delovno mesto Finančni kontroler v podjetju Danfoss. Prijave v angleškem in slovenskem jeziku sprejemajo do 19. 5. 2015.

 

 

 

Natečaji v sklopu konference SIRikt 2015

V sklopu konference SIRikt 2015 so razpisani naslednji natečaji: Učimo se drug od drugega in Družbena omrežja. Rok za oddajo je podaljšan do 15. 5. 2015!

 

 

 

EVS v Estoniji

Odprte so prijave za EVS v Estoniji, kjer bodo naloge prostovoljca vključevale delo v vrtcu in organizacijo aktivnosti za otroke. Rok za prijavo je 20. 5. 2015.

 

Asturija vabi na EVS!

V španskem Gijónu potrebujejo prostovoljca za delo na področju mladine. EVS projekt poteka od 1.6. 2015 do 1. 3. 2016.

 

Išče se prostovoljec za fotografiranje

Hostelling international Slovenia išče fotografa prostovoljca za pomoč pri učinkovitejši promociji poslanstva organizacije. Delo je prostovoljno.

 

 


Viški bazar

Viški bazar bo potekal 10. 5. 2015 od 11.00 do 17.00 v Toscaninijevem parku. Poleg garažne razprodaje se lahko udeležite kosila v parku ali različnih delavnic.

 

6. sejem akademske knjige Liber.ac: Zvok knjige, zven življenja

Sejem akademske knjige Liber.ac bo potekal med 19. in 21. 5. 2015. Z njim se v slovenskem prostoru uveljavlja nov tip knjižnega sejma, obenem pa se vzpostavlja novo kulturno in komunikacijsko središče za širšo javnost, študente in dijake.

 

FORMA MGLC: Kako učinkovito uporabiti družabne medije v kulturi

Poudarek tokratnega predavanja bodo praktični primeri uporabe družabnih medijev na področju kulture, ki predstavlja neizmerno ustvarjalno polje, hkrati pa tudi polje, kjer so viri in sredstva redki, inovativne strategije trženja pa skoraj ne-prisotne. Predavanje bo v soboto, 9. maja 2015 ob 10. uri v predavalnici Mednarodnega grafičnega likovnega centra.

 

Kako prodajati izdelke z visoko družbeno dodano vrednostjo – socialni marketing

Podjetniški večer je namenjen posameznikom, ki jih zanima področje socialnega marketinga in trženje izdelkov. Prijave so že odprte!

 

Dostopni turizem kot poslovna priložnost

Podjetniški večer je namenjen posameznikom, ki jih zanimata področje turizma in družbeno odgovornega podjetništva. Prijave so že odprte!

 

Mladinska konferenca – MUNSC Salient: Youth Conference on Global Matters

Mladi, stari med 18. in 29. let, ste vabljeni, da se preizkusite v vlogi delegata ali novinarja in se udeležite mladinske konference o globalnih vprašanjih na temo begunske krize, med 13. in 17. 7. 2015. Rok prijave je 15. 5. 2015.

 

Bobova čajanka o pomenu javnih prostorov

Sodelavci projekta Bob geto ft. Tobalko Vila organizirajo čajanko, ki je namenjena druženju in razpravljanju o različnih vidikih javnega prostora. Potekala bo 7. 5. 2015 ob 19.00.