Vabilo na usposabljanje za mladinske ulične delavce Mreže Mlada ulica - dodatni rok za prijavo

14. april 2015|Novice|Aktualno|Obvestila

Te zanima delo mladih na ulici za mlade? Spoznavanje širšega področja mladinskega uličnega dela? Soustvarjanje? Sodelovanje v super timu? Zaslužiti od delu, ki te veseli? Spoznati drugačne karierne priložnosti? Pridobiti izkušnje? Mreža MLADA ULICA tudi letos organizira brezplačno usposabljanje za mladinske ulične delavce.


Mreža MLADA ULICA tudi letos organizira brezplačno usposabljanje za mladinske ulične delavce.

Usposabljanje je sestavljeno iz:

  • izobraževanja, ki bo potekalo 17. in 18. ter 24. in 25. aprila v prostorih Zavoda Bob (Robbova ul. 15, Ljubljana) in
  • praktičnega usposabljanja (udeležbe na treh izvedbah mladinskega uličnega dela), ki bo potekalo od maja do oktobra 2015 na javnih površinah v Ljubljani.

Na usposabljanju je še sedem prostih mest za bodoče sodelavce Mreže Mlada ulica. Čas za prijavo imaš še do torka, 14. aprila 2015. Link do prijavnice je tu.

Kje lahko izvem več o Mreži Mlada ulica? Na kratko v info paketu, več informacij dobiš v brošuri, kaj počnemo spremljaš na Facebook-u, lahko nas pokličeš na 068 146 046, pišeš na mladaulica@gmail.com ali najdeš kakšno drugo pot.


--
Seveda je zaželeno, da vabilo posreduješ svojim znancem in neznancem, skratka vsem potencialno zainteresiranim.

 
--

Mreža MLADA ULICA predstavlja mrežo mladinskih organizacij, ki so se združile s skupno vizijo, da spoznamo stiske, potrebe in želje mladih, jih informiramo o pomenu skrbi za prijatelje, ozaveščamo o souporabi javnih površin in jih spodbudimo k prevzemanju odgovornosti za lastna vedenja.

Želimo si, da v Ljubljani in tudi v drugih mestih druženja na javnih površinah ne bi prepovedali, zato mladinsko ulično delo izvajamo neposredno z mladimi na terenu. Preko različnih pristopov vzpostavljamo dialog, iz katerega mladi prepoznajo potrebe lokalnih skupnosti, socialni deležniki pa (tudi z našim posredovanjem) slišijo glas mladih in njihove potrebe po aktivnostih za preživljanje prostega časa.

Kontaktiraš nas lahko na FB https://www.facebook.com/MrezaMladaUlica (in všečkaš naš fan page) ali na tel. št.: 068 146 046.

 

Povezane vsebine

Novice - NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF (13.4.-19.4.)

14.4.2015Preverite kaj vse se bo dogajalo tem tednu v Mariborski dvorani Gustaf