Postani del DrogArt ekipe

20. februar 2015|Novice|Aktualno|Obvestila

Iščemo nove terenske delavce za delo na programih Pleši z glavo in Izberi sam.


Kako postaneš del ekipe?

 

Prijavi se na uvodni razgovor na marko@drogart.org, preko telefona na 01 439 72 70 ali osebno v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana).

 

Prijave zbiramo do 10. 3. 2015.

Uvodni razgovori potekajo v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana) in so obvezni za udeležbo na izobraževalnem vikendu, ki bo predvidoma 20. 3. - 21. 3. 2015 v Ljubljani.

 

VRSTE DELA

 

Terensko delo: dinamično delo v terenski ekipi Pleši z glavo na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam na ostalih večjih prireditvah, kjer boš na terenu informiral/a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in drugih drog ter nudil/a osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

 

Informiranje: postani informator/ka pri programu Izberi sam, kjer boš mlade na klubskih dogodkih in na prostem (npr. v parkih, …) informiral/a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in/ali pri programu Pleši z glavo (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe klubskih drog in kokaina), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral/a mlade o zmanjševanju škodljivih posledic drog s pomočjo inovativnih materialov.