Za MLADE

19. februar 2015|Novice|Aktualno|Obvestila

Izobraževanja, delo, prireditve, prostovoljstvo in še marsikajIšče se vodja skupine za mladinsko izmenjavo A.C.I.D. v Barceloni

PiNA Terminal išče vodjo skupine za mladinsko izmenjavo, ki bo potekala v Barceloni med 1. in 15. 9. 2015.

 

Delodajalci razpisali kadrovske štipendije za 2015/2016

Delodajalci so za letos razpisali največ kadrovskih štipendij za strojništvo, elektrotehniko in ekonomijo. Namenjene so spodbujanju mladih, da se odločijo za poklice, za katere bodo lažje našli zaposlitev po koncu izobraževanja.

 

 

Delo

 

Prosta delovna mesta in prakse

Na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani je objavljenih več prostih delovnih mest – študentska dela, pogodbena dela, pripravništva in redne zaposlitve.

 

Prosto delovno mesto: izkušeni vodja trženjsko-komunikacijskih projektov

V Pristopu iščejo izkušenega, energičnega in predanega vodjo projektov, ki ima znanje s področja tržnega komuniciranja. Rok prijave je 20. 2. 2015.

 

Spletni vodič “Your Europe, your rights”

“Your Europe, your rights” je spletni vodič, v katerem so opisane pravice in priložnosti državljanov vezane na enoten evropski trg.

 

Razpis za delovni mesti v programu Forma MGLC

Program Forma MGLC razpisuje prosti delovni mesti: koordinator upravljavec spletne skupnosti in koordinator spletnih vsebin. Rok prijave je 19. 2. 2015.

 

 

 

Natečaj “Danubius Young Scientist Award 2015″

Natečaj “Danubius Young Scientist Award 2015″ je namenjen tudi mladim raziskovalcem iz Slovenije. Rok za oddajo predlogov je 20. 3. 2015.

 

Literarni natečaj “Ko bolečina boli manj”

Člani projekta V odsevu ob Svetovnem dnevu osveščanja o samopoškodovanju razpisujejo literarni natečaj za dijake na temo “Ko bolečina boli manj”. Rok oddaje izdelkov je 22. 2. 2015.

 

 

 

Globalni prostovoljski EVS projekt v Indiji

Zavod Voluntariat išče prostovoljce med 18. in 30. letom za udeležbo v projektu EVS v Indiji. Rok prijave je 15. 3. 2015.

 

EVS v italijanski Vicenzi

Išče se prostovoljec za delo v okviru Evropske prostovoljne službe, v Italiji. Rok prijave je 27. 2. 2015.

 

EVS projekt: “Let’s Play Handball – Sport Reporting Volunteering”

Mladiinfo International vabi 30 mladih študentov novinarstva iz 15 evropskih držav k sodelovanju pri EVS projektu v Makedoniji. Rok prijave je 25. 2. 2015.

 

EVS prosta mesta – Španija

Na voljo je več različnih EVS aktivnosti v Španiji. Rok prijave je 18. 3. 2015.

 

EVS prosta mesta – Francija

Information Jeunesse CRIJ je objavil več EVS prostih mest za delo v Franciji. Rok za prijavo je 15. 3. 2015.

 

 


3P: Pripravljeni na podjetniško pot

Vabljeni na dogodek “3P: Pripravljeni na podjetniško pot”, ki ga Karierni centri UL prirejajo 10. marca 2015 na Fakulteti za družbene vede. Udeleženci dogodka bodo imeli priložnost izvedeti vse o podjetništvu in finančnih spodbudah, raziskovanju trga in testiranju ideje, primerih dobrih praks ter podjetniških inkubatorjih in drugem podpornem okolju.

 

Ljubljana Service Jam 2015: 48 ur, da rešiš svet

Med 27. 2. in 1. 3. bo v Kreativnem centru Poligon v Ljubljani potekal že deseti Global Service Jam, tridnevna mednarodna delavnica storitvenega oblikovanja. Delavnica je namenjena vsem. Delavnica je plačljiva.

 

Vabljeni na brezplačni odprti spletni tečaj o varni rabi interneta in naprav

Arnes, partner v projektu Safe.si, vas 11. marca 2015 vabi na tečaj o varni rabi interneta in naprav. Na njem boste osvojili digitalne kompetence, povezane z varno rabo interneta in sodobnih tehnologij. Tečaj bo potekal tri zaporedne tedne.

 

Projekcija filma »Skrivnosti sladkorja« in zanimiva razprava

V sredo, 18. 2. 2015, si boste lahko ogledali film ‘Skrivnosti sladkorja’, ki prikazuje koliko sladkorja dejansko pojemo, v kakšni obliki.

 

Februarska Izmenjevalnica

V petek, 20.2. 2015, bo na Rdečem križu Ljubljana potekala že 20. Izmenjevalnica.

 

Vabilo na mednarodno študentsko tekmovanje Business hive

Med 26. 3. in 30. 3. 2015 bo potekalo mednarodno študentsko tekmovanje Business hive. Na njem pa se bodo sodelujoči soočili s tremi poslovnimi izzivi.


Vabilo na Evropsko razstavo o vesolju

 

Povezane vsebine

Novice - Za MLADE

24.2.2015Dobro je vedeti, sodelovanja, izobraževanja, razpisi, uporabni viri..