Za MLADE


A veš, sodelovanje, izobraževanje, delo, prostovoljstvo, prireditve..


 A veš

Vabilo k sodelovanju na 17. Bienalu mladih umetnikov Mediterranea
Vizualni umetniki, filmski ustvarjalci, pisatelji, scenski umetniki, oblikovalci ali stilisti, vabljeni k prijavi na razpis za 17. Bienale mladih umetnikov Mediterranea. Rok za oddajo prijavnic je 15. 3. 2015.

Startupi Slovencev v letu 2014 prejeli za 60 milijonov dolarjev investicij
Ali ste vedeli, da so v letu 2014 startupi slovenskih ustanoviteljev zbrali za 60 milijonov dolarjev investicij, več kot v vseh preteklih letih skupaj? Več si lahko preberete v naslednjem prispevku.


Sodelovanja

“Kdo jamči za mlade?”
Sindikat Mladi plus pripravlja dvodnevni dogodek “Kdo jamči za mlade?”. Osnovni namen projekta je pregled dosedanjih ukrepov Jamstva za mlade, predstavitev dobrih praks, ter oblikovanje predlogov za nadaljnjo izvedbo. Dogodek bo potekal 19. 2. in 20. 2. 2015, Rok prijave je 13. 2. 2015.

Vabilo k oddaji ponudbe za izdelavo animiranega filma
Transparency International Slovenia k sodelovanju vabi animatorja, ki bo v sklopu projekta Odkrivanje lobiranja – odstiranje tančic “Lifting the lid on lobbying – taking secrecy out of EU politics” izdelal animirani film na temo lobiranja. Rok je 13. 2. 2015.


Izobraževanje

Meta Dekleta vabijo na brezplačno delavnico v Ljubljani
Meta Dekleta vabijo na brezplačno delavnico o učinkovitem komuniciranjem z mediji ter snovanju novodobnih zagovorniških kampanj. Delavnica bo potekala 20. 2. 2015.

Portal GoinGlobal – koristen vir informacij, ko iščete prakso ali pripravništvo v tujini
S februarjem 2015 je študentom Univerze v Ljubljani omogočen brezplačen dostop do portala GoinGlobal, ki predstavlja vir koristnih informacij pri iskanju praks in pripravništev v tujini.

Dan varne rabe interneta
Na dan varne rabe interneta, 10. 2. 2015, je organiziran spletni seminar webinar na temo Spletnega ugleda, ki se bo pričel ob 14. 00 uri.

Poletna šola UNAOC – Education First 2015
Junija bo v ZDA potekala poletna šola za mlade iz celega sveta, vabljeni k prijavam. Rok je 9. 3. 2015.


Delo

Vabilo k sodelovanju v klubskem programu!
Vsi, ki si želite pridobiti izkušnje na področju organiziranja in izvedbe kulturnih, mladinskih in klubskih dogodkov, vabljeni, da se pridružite kolektivu kluba Tiffany.


Prostovoljstvo

Postani prostovoljec 2. Istrskega maratona

Društvo Istrski maraton vabi k sodelovanju prostovoljce za pomoč pri pripravi prireditve Istrski maraton. Rok prijave je 24. 3. 2015.


Prireditve

Veščine in kompetence, ki jih potrebujem za vstop na trg delovne sile
Na delavnici "Veščine in kompetence, ki jih potrebujem za vstop na trg delovne sile", boste izvedeli kako prepoznati in uporabiti veščine in kompetence za boljšo zaposljivost. Rok za prijavo je 15. 2. 2015.

Foto krožek O-kvir: digitalna temnica
ŠKUC – Kulturni center Q vabi na brezplačni fotografski krožek vse, ki bi si želeli izvedeti kaj novega o tehnični in vsebinski plati fotografije.

"Kdo jamči za mlade?"
Sindikat Mladi plus pripravlja dvodnevni dogodek "Kdo jamči za mlade?". Osnovni namen projekta je pregled dosedanjih ukrepov Jamstva za mlade, predstavitev dobrih praks, ter oblikovanje predlogov za nadaljnjo izvedbo. Dogodek bo potekal 19. 2. in 20. 2. 2015, Rok prijave je 13. 2. 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vsebine

Novice - Za MLADE

30.1.2015Izobraževanje, natečaji, delo, prostovoljstvo, prireditve..