Tomorrowland vročica se pričenja!


Leto se je prav neverjetno hitro obrnilo in že je tu ponovno Tomorrowland mrzlica in načrtovanje za nakup trenutno najbolj vročih vstopnic, ki so lani pošle v treh sekundah in v katerih so žurerji čakali v vrsti na internetu tudi po šest ur.


Gremonaparty, agencija, ki že vrsto let zapored organizira uradne odprave na Tomorrowland iz Slovenije je pripravila prav posebno privlačen paket za vse žurerje po nizki ceni, ki vsebuje več ali manj vse kar je potrebno imeti, da si vsak zapomne to potovanje na glasbeno pravljico.
En teden pred samim začetkom prodaje je tu že Tomorrowland fewer week in vsi, ki bodo imeli željo nakupa paketa potovanja imajo možnost predregistrirati se za sam nakup ter si tako zagotoviti možnost nakupa paketa 7. februarja. Slovencev bo namreč na najbolj vroč festival na svetu šlo zgolj 50, lani pa so paketi pošli v manj kot petnajstih minutah! Torej sledi teden poln Tomorrowlanda in s Tomorrowlandom povezanih objav na Facebooku in ostalih socialnih omrežjih. Te novičke bodo partyanimali prebrali z enodnevnim zamikom, razen če so prijavljeni v našo mailing listo, kjer so jim vse novice na voljo en dan pred objavo na različnih portalih in tako res pridobijo ekskluzivno vrednost.
Teden bo še naporen, a vsekakor se bo trud splačal, ko boste imeli na roki svojo zapestnico in v žepu paket za potovanje na Tomorrowland, kjer bo kot vsako leto tudi g3spirits pridodal svojo vrednost in poskrbel, da žejni zagotovo ne bomo. Tako kot pravijo organizatorji – »Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is mystery« oziroma »Včeraj je preteklost, danes je dar, jutri je skrivnost«.

Za vse informacije o paketu potovanja obiščite www.gremonaparty.com, za vse podrobnosti o samem festivalu Tomorrowland pa obiščite www.tomorrowland.si.

Naj se norija prične!