Nagradna igra - Innocent Music Showcase with LIVIO & ROBY

23. december 2014|Novice

Odgovori na nagradno vprašanje in zadeni dve vstopnici za Innocent Music Showcase with LIVIO & ROBY, ki bo 27.12.2014 na Gospodarskem razstavišču.


Nagradno vprašanje:
Kateri dejavniki vplivajo na to, kako hitro bo človek pijan?

Odgovor poišči na spletni strani www.izberisam.org in ga pošlji na marko@drogart.org. Prvih pet, ki pošlje pravilni odgovor, prejme dve vstopnici za dogodek Innocent Music Showcase with LIVIO & ROBY.

 

GR EVENTS in Innocent Music ekipa ponovno združujeta svojo energijo in vam pripravljata nočno pozibavanje s prav posebnima gostoma, ki se bosta v Sloveniji predstavila prvič! Producenta Livio & Roby prihajata iz Romunije, države iz katere izvirajo najboljši sadeži sodobne deep house glasbe. Njuno ime ne odmeva le po našem domačem kontinentu, temveč tudi onkraj luže. Delo glasbenega dvojca je prepričalo ene izmed najboljših založb kot so Desolat, VIVa, Cecille, Moon Harbour, Get Physical, itd. Poleg njiju bosta 27. decembra v Stebrni dvorani na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani nastopila tudi naša dva rezidenta Aney F. in Uno Taman, pridružila pa se bosta tudi Damir & Djunior iz domačega kolektiva Intosomething. Innocent Music ekipa s tem v prihajajočem letu napoveduje novo serijo dogodkov na Gospodarskem razstavišču. 

Več o dogodku.