Grof v Sloveniji

18. november 2014|Novice|Aktualno|Obvestila|Droge

Vabljeni na nov večer iz sklopa predavanj Psihedeliki v 21. stoletju; predava Stanislav Grof, dr. med., spec. psihiatrije


 

Slovenijo bo v mesecu decembru 2014 obiskal dr. Stanislav Grof, eden najbolj znanih psihedeličnih psihoterapevtov in raziskovalcev spremenjenih stanj zavesti, so-ustanovitelj transpersonalne psihologije, avtor preko 22 knjig in pomemben častni gost mednarodnih konferenc širom sveta.

Dr. Grof je preko zgodnjih raziskav s psihedeličnimi snovmi v psihoterapiji razvil teorijo in prakso, ki se še danes uporablja kot temelj za vse tovrstne terapije, izrazito pa je pripomogel tudi k razumevanju same narave zavesti, duševnih motenj, travme rojstva, obsmrtnih doživetij, religij in psihospiritualnih kriz ter različnih družbenih patologij (vojn, totalitarizma).

Vabimo vas, da se 11. decembra 2014 med 17. in 20. uro udeležite njegovega predavanja, ki bo potekalo v Ljubljani, v prostorih fakultete za družbene vede (predavalnica FDV-1) in tako izveste več o njegovem izredno zanimivem delu.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku. Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava na www.grofvisit.org ali dogodki@dspts.si. Vstopnina na predavanje je 10€ za študente*, 15€ za vse ostale. (*študentje FDV prosto, velja le z dokazilom o šolanju ali veljavno študentsko izkaznico, prijava tudi obvezna)

Med 12. in 14. decembrom bo dr. Grof na Otočcu vodil tudi izkustveno delavnico holotropskega dihanja, kjer boste lahko tudi v praksi izkusili Grofovo teorijo.

Predavanje organizira Društvo študentov psihoterapije Slovenije, Društvo za transpersonalno psihoterapijo in Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi v sodelovanju z Summe Sensus, Velosimed, DrogArt in OMI Inštitutom.

Za več informacij obiščite www.grofvisit.org.