Kurzschluss letos kar s festivalskim programom!

14. november 2014|Novice|Aktualno|Parti novice

Tudi letos bo Ljubljana dobila svoj decembrski Kurzschluss, le da bo trajal dlje in bo mnogo boljši. Če je lani Kurzschluss prvič potrkal na vrata slovenske nočne scene, jih bo letos samozavestno kar podrl. Podrl s programom, ki je sicer v domeni velikih festivalov in lahko rečemo, da bo Ljubljana končno dobila več kot mesec prvovrstne zabave po zgledu največjih svetovnih prestolnic.


V kletne prostore Slovenijalesa tako poleg otvoritvenega francoskega dvojca Faul & Wad Ad, avtorja mega hita Changes, prihajajo Pendulum, Joris Voorn, Sister Bliss iz zasedbe Faithless, Cristian Varela, Bad Copy in Lisa Millett. Decembrsko vikend dogajanje bodo v spektakel nadgradili tudi slovenski zvezdniki, zato bo v Kurzschlussu spet nastopil Umek s prijatelji, premierno bodo surove stene kluba na test postavili Laibach, Magnifico bo s srbskimi trubači na vrsti za Božič, vikend prej pa bo v barvah Sladice live.
Organizacija tako zahtevnega festivalskega dogajanja tradicionalno zahtevni ljubljanski nočni klienteli zahteva veliko znanja, izkušenj in predvsem poguma. Teh vrlin organizatorjem ne manjka, saj gre za dve izmed najbolj uglednih agencij za prireditveni marketing pri nas, ki med svoje reference neskromno štejeta senzacije kot so Red Party, DiscoNautica, Dan elektronike in Žur z razlogom. Lani je naveza že dokazala, da zna v zaspano klubsko sceno vnesti potrebno svežino, tokrat pa trdijo, da smo v prejšnjem decembru videli le vrh ledene gore. Letos obljubljajo celotno!
 
VEČ

Povezane vsebine

Novice - DECEMBRA SE PRIČENJA NAJINTENZIVNEJŠI IN NAJDALJŠI DEL AKCIJE 00 ŠOFER

28.11.2014V okviru nacionalne kampanje "0,0 šofer-trezna odločitev" poteka od 1. do 20. decembra 2014 še zadnji, najintenzivnejši in najdaljši del...