Napovednik DVORANE GUSTAF!

23. oktober 2014|Novice|Aktualno|Obvestila

Društvo za kulturne dejavnosti // Alternativna glasbena delavnica GUSTAF // Maribor - Napoveduje: Hip hop is dead release rekviem grup, Festival Etnika in Ciklus družbeno kritičneg filma 10


petek / oktober 24 / 2014 / 21:30
HIP HOP IS DEAD RELEASE REKVIEM GROUP + GUESTS (BIRTHDAY JOKER PARTY)
Rekviem Group sporoča: "Konec leta 2012 je Maribor zajel revolucionarni duh, ki se je po našem mnenju prehitro pomiril in kljub nekaterim pozitivnim spremembam, ni prinesel želenega napredka pri razmišljanju ljudi."
Organizatorji tega dogodka smo prepričani, da je nujno, da vstajniške in podobne ideje dobijo podporo in se jih neha podcenjevati in celo obsojati. Zato bo celoten koncert potekal tudi v duhu in tematiki svobodnega mišljenja ter proti represivnim prijemom nekaterih državnih inštitucij.

Nastopajoči:
REKVIEM GROUP(Joker M.I.P., Gomza)
Čiro
Škrbo
Cheba
Cyam
AS Skendo
Don Pezzanno

Med 22. in 02. oz. 03. bomo  v ritmih hiphopa in vstajniških besedilih praznovali tudi Jokerjev bday, po tem pa nadaljujemo z elektrosko razpaljotko dveh mariborčanov, katerih imena zaenkrat ostajajo skrivnost ;)

VEČ


sobota / oktober 25 / 2014 / 23:00
FESTIVAL ETNIKA V GUSTAFU:
PATOIS BROTHERS (ITA) + AFTERPARTY DJ SPLINTER

V okviru Festivala Etnika bodo v Gustafu nastopili Italijanski reaggejaši Patois brothers. So reggae band iz bližine Benetk, ki s svojo avtorsko glasbo navdušuje poslušalce po številnih evropskih festivalskih odrih. Z delom so pričeli v letu 2010, nanje je vplivala glasba Boba Marleya, Johhnya Clarka, Afrika Unite in drugih. Oder so doslej delili s Train to Roots, Anima Caribe, Roots Family,...

Gioele Ballin - vokal / kitara,
Geremia Ballin - vokal / saksofon
Fabio Salaroli – bas
Marco Cavallaccio - kitara
Simone Fagotto - klaviature
Enrico Simionato - tolkala

VEČ


nedelja / oktober 26 / 2014 / 18:00
CIKLUS DRUŽBENO KRITIČNEGA FILMA 10
Tovarišija anarhistk in anarhistov Maribor v sodelovanju z AGD Gustaf pripravlja ciklus družbeno kritičnega filma. Filmi bodo na sporedu vsako nedeljo ob 18h v dvorani Gustaf. V kolikor bo dvorana zaradi drugih dogodkov zasedena, bo večer prestavljen v prostore Infopeke.
TAAM je nehierarhična, egalitarna, nad-nacionalna, anti-avtoritarna skupina. Taam kot lokalna skupina deluje na širšem področju Maribora in je del Federacije za anarhistično organiziranje (FAO). Goji močne vezi s podobnimi skupinami doma in v tujini. Deluje po principih solidarnosti, samoorganizacije in direktne akcije.

To nedeljo igrani film o Stavki rudarjev leta 1920 v Zahodni Virginiji. Film je posnet po resničnih dogodkih in govori o rudarjih, ki se povežejo v sindikat, ter o podjetju, ki ne izbira načinov, kako jih zatreti.

VEČ

 

Povezane vsebine

Novice - Napovednik DVORANE GUSTAF!

14.10.2014Društvo za kulturne dejavnosti // Alternativna glasbena delavnica GUSTAF // Maribor - Napoveduje koncerte in ciklus družbeno kritičneg filma 9