ŠKUCOVE PACKARIJE


Brezplačne gledališke predstave, ustvarjalne delavnice in pravljična druženja za otroke // vse sobote med 8. novembrom in 2o. decembrom 2014, ob 10. uri, ŠKUC, Stari trg 21, Ljubljana.


Ponovno se začenja brezplačni program Škucovih packarij v Galeriji Škuc. Družili se bo vsako soboto med 8. novembrom in 20. decembrom, ko bo ob 10. uri na Starem trgu 21 v Ljubljani na ogled gledališka predstava, tej pa bo sledila ustvarjalna delavnica.
Tudi tokrat so za vas pripravili pester program. Nadaljujejo sodelovanje z različnimi gledališči in skupinami iz Slovenije in Srednjo vzgojiteljsko šolo in gimnazijo Ljubljana. Tako si boste lahko v zimskih sobotah ogledali predstave: Mojca Pokraculja, Račka, Izgubljeni glasek, Balon Velikon in Babica zima.
Nadaljujejo sodelovanje z zavodom za razvijanje filmske produkcije Otok in Zavodom ZVVIKS/ZVVIKS edu s katerima so pripravili sklop Podmornica – Otok za mularijo, kjer si boste ogledali animirane filme.
Zanimivo in ustvarjalno bo tudi na ustvarjalnih delavnicah, kjer boste skupaj packali in ustvarjali pod vodstvom izkušenih mentorjev. V ustvarjalnih delavnicah si boste lahko izdelali lampijone, živali iz plastenk, pisane okvirje, kapo, novoletne voščilnice in se preizkusili v filmskem kvizu.
Dvakrat pa se bo skozi igro pokukalo še v svet umetnosti, saj si boste ogledali dela na aktualni razstavi v Galeriji Škuc in potem ustvarjali še na delavnici.

Vabijo vas, da si v priponki ali na njihovi spletni strani  podrobneje ogledate celoten program in si čim prej rezervirate brezplačne vstopnice.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na teh dveh telefonih in e-pošti:

01 430 35 30/ 01 421 31 42/ info@skuc.org

 

 

Povezane vsebine

Novice - ŠKUC napovednik!

14.10.2014Konferenca, delavnice, premiere, Škucove packarije, koncerti..

Novice - ŠKUC napovednik!

17.10.2014Koncerti, razstave, igre, filmi..