ARTEMIDA nova party lokacija

6. oktober 2014|Novice|Aktualno|Parti novice

Osnovna ideja kluba je razvoj klubske kulture in vsega kar spada zraven. Klub bo spodbujal in podpiral interese mladih slovenskih in tujih glasbenikov, plesalcev in umetnikov, ter jim ponujal platformo za razvoj in ustvarjanje. Sama funkcija kluba je prirejanje glasbenih prireditev, kjer se bodo lahko mladi učili, trenirali in pokazali svoje znanje in napredek.


V okolici Ljubljane, natančneje v Spodnjih Pirničah, se je v soboto 20. Septembra odprl nov klub Artemida, s polnim imenom ARTEMIDA Club Culture.

Ekipa, ki sestavlja program in skrbi za obratovanje kluba je mlada, vendar izkušena in je sestavljena iz ambicioznih, prespektivnih ter ustvarjanja željnjih glasbenikov in organizatorjev. V samo obratovanje in delo kluba poskušajo vključiti čimveč mladih, katerim trenutno stanje trga dela ne omogoča zaposlitve, delovanja ali ustvarjanja. Poskušajo ustvariti čimširšo mrežo, kjer bi lahko sodelovalo kar se da veliko mladih, željnih dela in pridobivanja novih izkušenj na področuju glasbe, plesa, umetniškega izražanja, gostinstva, hostinga, marketinga, promocije, grafičnega oblikovanja, organizacije in še kaj bi se našlo.
Programska ideja kluba temelji na razvoju elektronske glasbe, kar pomeni da je program zasnovan samo in izrecno na elektronski glasbi. Petkovi večeri bodo ekskluzivno posvečeni EDM glasbi in performance. Ti večeri bodo posvečeni mlajšim generacijam mladih in vsem ljubiteljem te zvrsti glasbe. Ob sobotah pa se lahko veselite zelo raznolikega programa različnih zvrsti elektronske glasbe. Na programski shemi je vse od raznolikega Techna (deep techno, new age, minimal techno, hardgroove, hard techno, detroit techno, dark techno, old school techno, schranz, ipd.), House-a (house, tech house, deep house, electro house, vocal house, acid house, chicago house, progressive house, ipd.) in Progressive-a. Seveda ne bo manjkalo tudi bolj specifičnih ali tako imenovanih underground zvrsti glasbe, pa tudi elektronske zvrsti glasbe, ki mogoče niso tako popularne, vendar so kljub temu visko kakovstne in ritem vzbujajoče.
Več kot dobrodošli k sodelovanju ali izkustvu tega novega klubskega doživetja. Artemida vam zagotavlja fenomenalno party izkušnjo in popestritev življenja z ritmično, melodično in harmonično glasbo. Če bi se radi dobro razgibali na plesišču ali pa samo slišali veliko kvalitetne glasbe preko visoko kvalitetnega ozvočenja je Artemida pravi naslov za vas. Če ste že naveličani žuranja pridite v Artemido, kjer vas čakam nekaj povsem novega. Artemida je več kot le diskoteka, je kulturni klub za kulturne ljudi, ki se želijo družiti v prijetnem ambientu kluba v družbi prijetnih ljudi, luči in visoko kvalitetnega zvoka.

P.S. Spletna stran še v izdelavi

FB stran

Spletna stran